DeeDee (French Touch Seeds) regular

French Touch Seeds nam de tijd voor het ontwikkelen van hun versie van de beroemde Riri stek, een speciale Sour Diesel variëteit. Ze creëerden een buitengewoon zure sativa hybride. En deze is door het hoge THC gehalte niet voor de beginnende blower. Laat je stimuleren en activeren door de krachtige sativa high waarvan je blijft kletsen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

French Touch Seeds - DeeDee: Een Versie Van De Beroemde Riri Stek

French Touch Seeds heeft jaren nodig gehad voor hun uiteindelijke versie van de beroemde Riri stek, een beroemd en gewaardeerd stekje uit de Franse cannabisgemeenschap. De prachtige stek is voortgekomen uit de Sour Diesel IBL van Reservoir Seeds. French Touch Seeds heeft de "cubing" techniek voor deze drievoudige terugkruising gebruikt. Dit om de Sour Diesel eigenschappen te stabiliseren. Daarbij hebben ze een van hun mannetjes (Bubba Kush x Kikiriki) ingezet voor de kruising. Het resultaat is superzuur—net als het origineel.

DEEDEE KWEKEN

Zoals van een Sour Diesel versie verwacht kan worden, wordt DeeDee een lange plant die zich enorm uitstrekt. Ook zit er veel ruimte tussen de noden. Deze eigenschap kun je echter benutten als je haar in een ScrOG kweekt. De productie van de soort is echt verbazingwekkend. Het lijkt tot het laatste moment alsof de oogst niet veel voorstelt. Maar dan treedt in de laatste fases van de bloei het “popcorn effect” op. Daarbij zwellen de toppen gigantisch op.

AROMA EN SMAAK VAN DEEDEE

DeeDee heeft een uniek diesel/lavendel aroma. Ook kun je vleugjes limoen opmerken, met name tijdens het droogproces. De smaak is zeer intens en karakteristiek voor deze soort. Het bevat dezelfde sterke tonen diesel en lavendel als de geur. Sommige feno’s hebben zelfs een lichte smaak van Bubba Kush.

DEEDEE’S EFFECT

Het effect is stimulerend en zeer opwekkend, perfect voor sociale gelegenheden. De Riri stek zelf is uit de test gekomen met 24,52% THC, maar ook deze versie komt daarbij in de buurt. DeeDee activeert je zintuigen met haar euforische high en is perfect om overdag te gebruiken. De high kan soms hilarisch worden, waarbij je alleen nog maar kunt giechelen.

DeeDee (French Touch Seeds) regular Product Informatie
Merk French Touch Seeds
Ouders Bubba Kush x Kikiriki - Sour Diesel BX
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 11-12 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Regular Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
DeeDee (French Touch Seeds) regular
DeeDee (French Touch Seeds) regular