Gorilla Candy (Eva Seeds) feminized

(1)

Gorilla Candy biedt geweldige oogsten van THC-rijke toppen met intens zoete aroma's en smaken. Deze potige dame dijt zowel binnen als buiten naar tevredenheid flink uit.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Eva Seeds - Gorilla Candy: Trakteer Je Geest Op Een Handjevol Geluk

Gorilla Candy is een feminized soort die veredeld is om zelfs aan de eisen van de meest pietluttige connaisseurs te voldoen. De Gorilla #4 ouderplant heeft wereldwijd een grote schare enthousiaste aanhangers verworven dankzij haar recordproductie van hars en THC. De andere ouderplant, Papa's Candy, is een sativa kruising met zo haar eigen kwaliteiten. Uit deze combi is een extreem harsrijke, indica-dominante (75%) cultivar ontstaan. De plant genereert daarbij een flinke oogst. Diep onder de indruk van haar intens zoete aroma's en smaken en krachtige effecten hebben de juryleden Gorilla Candy tijdens de Cannaval Cup van 2018 de eerste prijs toegekend in de categorie Weed Professional.

Als veeltakkige en robuuste plant, produceert Gorilla Candy bijzonder harsrijke toppen die licht van kleur zijn. Het aroma is buitengewoon zoet en fruitig met een vleugje koffie. De zoete smaak van jelly beans en specerijen is eveneens top. Deze soort is sterk en ontspannend en haar THC-gehalte van 18,5-23% stemt je gelijk vrolijk. De harsproductie is hoog, dus liefhebbers van concentraten worden niet teleurgesteld.

Gorilla Candy heeft wel iets weg van een kerstboom. Tijdens de groei- en bloeiperiode heeft ze daarbij gemiddeld tot veel behoefte aan nutriënten. De plant voelt zich net zo goed thuis onder kweeklampen in kokosvezel of hydroponic als buiten in een hoogwaardige voedingsbodem. De zadenbank geeft aan indoor over te schakelen op 12-12 als de planten 40-50cm hoog zijn. Ze groeien uiteindelijk uit tot een hoogte van 80-100cm, waarbij ze een opbrengst leveren van zo'n 600g/m². Klonen moeten tot de bloei geforceerd worden als ze 30cm hoog zijn, met een dichtheid van 9 planten per m². Buiten zaai je in maart tot eind juni voor een plant van 2-3 meter hoog. Begin oktober kan er geoogst worden. Afhankelijk van de tijd van ontkieming, kun je 800-2000g/plant verwachten.

Gorilla Candy (Eva Seeds) feminized Product Informatie
Merk EVA Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Papa’s Candy
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Onderscheidingen 1st prize – Cannaval Cup 2018 – Weed professional category
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla Candy (Eva Seeds) feminized
Gorilla Candy (Eva Seeds) feminized