GG#4 Auto (BSF Seeds) feminized

(3)

BSF Seeds presenteert met GG#4 Auto een soort met kracht, effect en productiepotentieel. Dit is een autoflowering variant van de populaire beroemdheid van de West Coast. Deze topkruising is voor zowel beginnende als doorgewinterde kwekers een genot, met haar robuuste groei en forse opbrengst. Maak je klaar voor super kleverige wiet!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - GG#4 Auto: Top autoflowering GG #4

Om GG#4 Auto te maken, hebben de veredelaars van BSF Seeds uit Spanje een elitekloon van de beroemde GG #4 gekruist met een eigen autoflowering stek van de 3de generatie. Het resultaat? Een hybride met een middelgroot formaat die gemakkelijk en onderhoudsvriendelijk is.

Meer ervaren kwekers waarderen dat de soort goed reageert op allerlei soorten kweektechnieken. Ze is daarbij bijzonder geschikt voor toppen en SOG. Ook levert ze geweldige opbrengsten op voor een autoflower. Buiten is dit rond de 300g/plant en binnen 500g/m² na 65 dagen van zaad tot oogst.

De beste genetica zijn in GG#4 Auto gecombineerd, voor hoogwaardige toppen die zich onderscheiden van veel andere soorten. Een van de hoogtepunten van deze dame is haar krankzinnige harsproductie. Daardoor is ze een goede keuze voor het vervaardigen van hoogwaardige edibles en concentraten. Daarbij biedt ze smaken van diesel, aarde, zoetigheid en houtachtige dennen.

De uitstekende plant combineert de kenmerken van indica, sativa en ruderalis. De high is daarmee niet alleen cerebraal en opbeurend, maar ook ongelofelijk ontspannend. Na het inhaleren van de rook, voel je eerst een vrolijke, cerebrale roes. Deze gaat langzaam over in een heerlijke stone die het hele lichaam ontspant. Dit effect maakt haar de perfecte soort voor ieder moment van de dag. Ze werkt ook goed tegen stress en depressie. Daarnaast biedt ze prima plantaardige ondersteuning bij de verlichting van kwaaltjes en spierpijn.

GG#4 Auto (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Gorilla Glue 4 x Autoflowering
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  25/Apr/2022

  top
  Les 4 graines ont germés en 48h et elles sont sortis de terre 24h plus tard. Difficile de faire mieux.

  G. N.
  16/Mar/2022

  Legt die Messlatte wirklich hoch
  Produktiv, schnell und köstlich was will man denn mehr . BSF hat hier eine richtige Gewinnersorte erschaffen

  K. S.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
GG#4 Auto (BSF Seeds) feminized
GG#4 Auto (BSF Seeds) feminized