Tangie (BSF Seeds) feminized

(4)

Tangie is een go-to soort voor degene die graag fantastische fruitsmaken bij hun high willen. Deze dame biedt sterke vleugjes citrus naast opwindende effecten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Tangie: Krachtige Citrusgeuren

Tangie is een terpeenrijke cannabisvariëteit die de smaakpapillen prikkelt bij elk hijsje. Haar suikerblaadjes en toppen barsten van de trichomen. Dit resulteert in een overvloed aan terpenen die voor een sterke citrusgeur en smaak zorgen. Deze smaakvolle eigenschap maakt Tangie een go-to soort voor kwekers die hun oogst in de keuken gebruiken en verwerken in sterk geconcentreerde extracten en cannabis edibles. De toevoeging van Tangie-geïnfuseerde cannaboter aan muffins, brownies en cakes geeft vleugjes sinaasappel en citroen die aan Jaffa cakes doen denken.

Tangie kwam tot stand door California Orange en Skunk te kruisen. Het samenvoegen van deze twee krachtige ouders leidde tot de geboorte van een sativa-dominante hybride met 80% sativa genen en 20% indica. Deze genetische samenstelling, samen met middelhoge THC-gehaltes, produceert een motiverende en energieke high die bijzonder geschikt is voor overdag. Het roken van een pijp Tangie bij je ochtendkoffie of tijdens de lunchpauze stuurt een elektrische impuls door je zenuwstelsel, verbetert focus en de behoefte om zaken gedaan te krijgen. Tangie kan als tegengif voor uitstelgedrag worden beschouwd. Het wekt namelijke nieuwe en creatieve gedachten op, die het vrijwel onmogelijk maken om stil te zitten en je tijd te verdoen.

Tangie produceert kleine en compacte toppen die druipen met psychoactieve hars en versierd zijn met felgele kelken en suikerblaadjes die soms subtiele paarse tinten vertonen. Haar sativa-dominante genen verzekeren zowel binnen als buiten bevredigende opbrengsten. Binnenplanten produceren aanzienlijke opbrengsten van 500–600g/m². Deze toppen zijn klaar voor de oogst na een bloeiperiode van 9–10 weken. Planten die buiten geteeld worden blootgesteld aan de elementen kunnen 500–700g/plant opleveren.

Tangie (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders California Orange x Skunk
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 700g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    16/Jan/2023

    Bombe
    Eine fantastische Pflanze, Keimrate 100% sechste Woche in der Blüte Geruch einfach geil erinnert an Bubblegum und Orange.

    A. G.
    06/Oct/2022

    Bisher gut
    Lieferung wie immer top. 2 von 3 Samen sind gekeimt. Wachstum bisher gut

    L. M.
    11/Mar/2022

    Fantastica
    Semplice da far partire, resa buona, sapore pazzesco

    S. C.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Tangie (BSF Seeds) feminized
Tangie (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.