Red Critical Auto (BSF Seeds) feminized

(4)

Red Critical Auto is een indica-dominante hybride die een zeer kalmerend effect heeft en ontspannende highs geeft. Dankzij haar kruidige, maar zoete smaak, is ze heerlijk in joints, maar ook in recepten voor edibles.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

BSF Seeds - Red Critical Auto: Bloeit In Korte Tijd Met Prachtige Kleuren

Red Critical Auto is een indica-dominante hybride die boordevol THC zit en contrasterende smaken herbergt. Omdat ze een autoflowering variëteit is, is ze makkelijk te kweken en zeer beginnersvriendelijk. Maar dat is niet te zeggen van haar high. Haar THC-gehalte is behoorlijk geconcentreerd. Daarom zouden net beginnende rokers voorzichtig met deze toppen moeten omgaan. Zelfs de meer ervaren gebruikers merken dat de high snel inslaat en de effecten lang aanhouden. Red Critical Auto is een nazaat van Critical Auto en een bijzonder kleurrijke 4e generatie auto soort. Dankzij deze combinatie heeft Red Critical Auto indica-dominante genetica. Dat kenmerk geeft haar high, die al stevig is, een kalmerende en meditatieve draai.

Een paar kleine trekjes van een joint of blunt met deze toppen en je voelt de spanning wegvloeien en je oogleden ontspannen. Het zorgt voor rode ogen en doet gedachten die door je hoofd tollen tot rust komen. Deze effecten zijn behoorlijk therapeutisch en zorgen, als je haar in de avonduren gebruikt, voor een vredige slaap. De ontspannende ervaring is aangevuld met kalmerende aroma's en de smaak van bloemen, kruiden en zoetigheid. Dankzij deze heerlijke, maar contrasterende smaken, is Red Critical Auto heel geschikt voor verwerking in edibles. Haar extracten zijn aan veel verschillende maaltijden toe te voegen, of ze nu zoet zijn of hartig.

Red Critical Auto is absoluut een plant die eruit springt in de kweekruimte. Tijdens de bloeifase van de groeicyclus kleuren haar vette en grote toppen tot ontzagwekkende tinten paars en rood. Deze cannabis maakt absoluut indruk op je vrienden bij het openen van je voorraadpot.

Omdat het een autoflowering soort is, is Red Critical Auto makkelijk te kweken. Maar haar enorme toppen leveren soms wat moeilijkheden op. Kwekers doen er goed aan ter ondersteuning stokken te bevestigen aan de takken. Voorkom ook overtollig vocht zoveel mogelijk om schimmelvorming tegen te gaan. Als je deze dame binnen kweekt, reken dan op een opbrengst van tussen de 300–450g/m². Planten die buiten staan, leveren 60–350g/plant op. Red Critical Auto groeit snel en mag je al 75–80 dagen na de ontkieming oogsten.

Red Critical Auto (BSF Seeds) feminized Product Informatie
Merk BSF Seeds
Ouders Critical Auto Hybrid
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 19%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 350g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    20/Feb/2021

    Wollte nicht aufgehen
    Wirkung ordentlich, aber es zickt beim Anbau

    B. W.
    28/Oct/2020

    ok
    Germinati tutti

    A. M.
    09/Dec/2019

    Good
    GOOD GOOD

    R. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Red Critical Auto (BSF Seeds) feminized
Red Critical Auto (BSF Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.