Dark Star x AK-49 (Vision Seeds) feminized

(1)

Dark Star x AK-49 van Vision Seeds is een ongelooflijk krachtige indica. Ze schittert met verrukkelijke smaken en een hoog THC-niveau. Ook is ze gemakkelijk te kweken en vraagt ze weinig onderhoud. Haar intergalactische opbrengsten bewijzen daarbij dat deze eersteklas kruising verborgen talenten heeft.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Vision Seeds - Dark Star x AK-49: Galactische indica-kruising

Aan de ene kant van deze krachtige indica hebben we Dark Star. Dit is een kruising van Purple Star en een soort uit de Mazar-i-Sharif-lijn. Vanwege de buitenaardse kracht is deze strain vernoemd naar de klassieke stonercomedy van John Carpenter. Dark Star is gecombineerd met AK-49, een verbeterde versie van de immens populaire AK-47. Het resultaat is een compact, betrouwbaar en hoogproductief exemplaar dat ideaal is voor liefhebbers van sterke indica's.

Dark Star x AK-49 is gemakkelijk te kweken en niet veeleisend. Dit is niet ongebruikelijk voor een indica-kruising. Deze 90% indica-ster blijft mooi compact en bereikt een gemiddelde hoogte. Verschillende omgevingen en technieken zijn geen probleem en ze is te kweken op aarde of in een hydrocultuur. In beide gevallen maakt ze prachtige, groenblauwe toppen aan. Deze zijn stevig en bedekt met een royale laag aromatische hars. Kwekers melden gigantische binnenopbrengsten; tot wel 950g/m² onder optimale omstandigheden. De bloeiperiode is met 8,5 week redelijk kort.

Bij het roken van Dark Star x AK-49 bemerk je aardse en houtachtige smaken met zoete ondertonen. De flinke hoeveelheid THC is verantwoordelijk voor een bijna onmiddellijke high. Deze is prettig en stimulerend, maar ook ongelooflijk ontspannend. De soort is een prima keuze voor gebruik in de avond. Ga lekker chillen, kijk een film en laat stress verdwijnen. Het is echter op elk moment van de dag mogelijk om van haar te genieten! Haar ontspannende indica-effect en hoge THC-percentage maken haar een goede optie voor zowel recreatieve als medicinale gebruikers. Dark Star x AK-49 van Vision Seeds is een perfecte indica die hard op weg is een sterrenstatus te bereiken onder indica-liefhebbers!

Dark Star x AK-49 (Vision Seeds) feminized Product Informatie
Merk Vision Seeds
Ouders Dark Star x AK-49
Genetica 90% Indica / 10% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 750g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 950g/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    12/Jan/2024

    the non+ultra for me
    5th time I am growing this strain NEVER had a strain as resistant to mistakes as this one the buds look like they are covered in sugar 4 out of 5 grows had some purple flowers even had one plant that was more black than purple

    L. B.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dark Star x AK-49 (Vision Seeds) feminized
Dark Star x AK-49 (Vision Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.