Mexican Candy (Super Strains) feminized

Voor Super Strains is Mexican Candy een van de favoriete cannabis-cultivars. De sterke Mexicaanse invloed in deze sativa/indica geeft haar zoete en fruitige smaak een prettige, bloemige ondertoon. Ze biedt daarbij heerlijke, vochtige rook en een krachtige, maar heldere high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Super Strains - Mexican Candy: Krachtige, fruitige en bloemige hybride

Het Nederlandse bedrijf Super Strains presenteert ons met Mexican Candy een fantastische strain met sterke Mexicaanse invloeden. Deze soort is een 50/50 indica/sativa. Qua kweekeigenschappen en effecten neigt ze echter meer naar de sativa-kant. Deze variëteit heeft iets unieks te bieden en valt dan ook op tussen de vele vergelijkbare hybrides.

Een van haar ouderplanten is Mexican Haze. Deze strain bloeit echter een verrassend korte periode van 65–70 dagen. Kweek haar binnen en ze wordt maar liefst 180cm hoog. Daarmee is ze nog steeds enigszins hanteerbaar in een kweektent van gemiddelde omvang. Je mag daarbij rekenen op een goede opbrengst van soms wel 500g/m² in een tent of kweekruimte. Plant je haar buiten? Dan is ze dankzij haar sativa-kracht in staat een hoogte van 3m te bereiken. Ze is dan in oktober klaar voor de oogst.

Mexican Candy heeft een intense, fruitige geur waarbij de Mexicaanse genetica zorgt voor een goddelijke, bloemige ondertoon. Als je haar op de juiste manier droogt en laat uitharden, krijgt ze een nog beter aroma. Steek je de toppen vervolgens aan? Dan ruikt haar zware rook naar fruit, kruiden en bloemen. Deze geuren vormen een bonte mix die echte kenners van cannabis zeker waarderen. Ze heeft daarbij een THC-gehalte van 22%. Daarmee zorgt Mexican Candy voor een snelle en krachtige high. Haar effect is voornamelijk te danken aan haar Haze-genetica. Dat zorgt voor een high die energie en focus geeft, maar die tegelijkertijd ontspannend is! Door dit geweldige effect is Mexican Candy geschikt om op elk moment van de dag te roken.

Mexican Candy (Super Strains) feminized Product Informatie
Merk Super Strains
Ouders Mexican Indica x Hawaiian
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 22%
CBD 2%
CBD:THC 1 : 11
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mexican Candy (Super Strains) feminized
Mexican Candy (Super Strains) feminized