Cosmic Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized

(1)

Cosmic Bomb Auto is zeker niet een gemiddelde autoflowering soort! Deze stellaire kruising onderscheidt zich met aanzienlijke kracht, een doordringende high en een uitstekend smaakprofiel. Een echte kosmische autoflower die zelfs de meest verwende cannabis-connaisseurs niet teleurstelt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Bomb Seeds - Cosmic Bomb Auto: Niet-van-deze-wereld autoflower

Bomb Seeds is erin geslaagd een autoflowering soort te creëren die de gemiddelde fotoperiode-strain te schande maakt. Deze indica/sativa/ruderalis-kruising komt voort uit LSD en Bomb Seeds' eigen Auto Bomb, een Afrikaans sativa-landras. Daarmee laat ze je twijfelen of ze wel echt een autoflower is! Bereid je voor op kosmische kracht en intergalactische opbrengsten.

Cosmic Bomb Auto heeft het potentieel om haar collega's zowel qua hoogte als oogst te overtreffen. Binnenshuis doet ze het prima, mits ze voldoende voeding en genoeg ruimte krijgt. Ze bereikt daarbij een hoogte van maximaal 140cm. De plant is misschien geen soort voor super kleine tenten, maar nog steeds geschikt voor de meeste kweekruimtes. Onder de zon wordt ze nog groter, maar met zorgvuldige training houd je haar kort en struikachtig. Zorg er wel voor dat haar dikke toppen voldoende blootstaan aan luchtstroom. De totale levenscyclus is een korte 65 dagen (of iets meer), van zaad tot oogst. Verwacht uitstekende opbrengsten van maximaal 600g/m² binnenshuis en tot 200g/plant buitenshuis!

De LSD in de genen van Cosmic Bomb Auto is ongetwijfeld verantwoordelijk voor haar ongewone kracht. In een normale omgeving biedt ze 16-20% THC, waarbij sommige telers zelfs hogere waarden rapporteren. Als je Cosmic Bomb Auto rookt, initieert ze een motiverende en actieve, cerebrale high. Sommigen omschrijven deze ook wel als trippy en bijna psychedelisch - nog een eigenschap van haar ouder LSD. Ze is misschien niet ideaal vlak voor het slapengaan, maar het is lastig om voor overdag een betere soort te vinden.

Cosmic Bomb Auto heeft een aromatisch smaakprofiel. Als de oogst nadert, geven haar sappige toppen een zoete, fruitige geur af, vermengd met aardse tonen. Dit vertaalt zich in de rook/damp. Bij het inademen, adem je frisse, fruitige tonen in, terwijl je een uitgesproken skunky smaak proeft bij het uitademen. Op zoek naar een autoflower met veel potentieel? Geef Cosmic Bomb Auto de kans om indruk op je te maken!

Cosmic Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized Product Informatie
Merk Bomb Seeds
Ouders LSD x Auto Bomb
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  Bekijk alle reviews
  21/Aug/2020

  Cosmic Bomb
  Great stuff. Two plants, started them off und LED and swithced to balcony after three weeks. One LST that grew to about 70cm the other no training 90cm. Yielded 140grams wet per plant. Weed is somewhat purplelish. They took around 85 days. Fun stuff to smoke, very heady. Probaly my new favourite auto flower.

  T. A.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Cosmic Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized
Cosmic Bomb Auto (Bomb Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.