Silver Widow (Kannabia) feminized

(2)

Kannabia heeft een cannabisklassieker naar een hoger niveau getild. Silver Widow is de next-gen-versie van de populaire White Widow. Deze soort schittert met een goed gebalanceerde high en opmerkelijke opbrengsten. Ze is gemakkelijk te kweken, dus zelfs onervaren kwekers kunnen goede resultaten behalen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Silver Widow: Nieuwe versie van White Widow

De vaardige breeders bij Kannabia kregen een originele White Widow van Shantibaba in handen en vonden de ideale partner voor haar. Namelijk een fenotype van WW dat opviel met een buitengewone stabiliteit en talrijke andere goede eigenschappen. Dankzij de combinatie van de twee, is een next-gen-versie ontstaan die de reeds fantastische basis alleen maar verbetert.

Silver Widow dankt haar naam aan de zilveren, heldere trichomen die de donkergroene kleur van de fan leaves contrasteren, mocht je je dit afvragen. De originele WW is al niet lastig te kweken, maar het is nog makkelijker met deze versie. Dankzij een goede weerstand tegen ongedierte en plagen is Silver Widow een goede keuze voor kwekers van alle niveaus en zeker voor buitenkwekers. Deze soort bereikt buiten met gemak een hoogte van 200cm. Daarnaast is ze ook nog snel. In een bloeiperiode van slechts 65 dagen genereert ze binnen maar liefst 600g/m². Buiten mag je je verheugen op een monsterlijke opbrengst van 700g/plant.

De geur van Silver Widow is daarbij intens. In tegenstelling tot andere soorten, bemerk je geen opvallende bloemrijke luchtjes. In plaats daarvan straalt ze een zeer skunky geur uit die wiet-connaisseurs liefdevol "eenhoornkots" noemen. Rook haar en geniet van een aardse, kruidige smaaksensatie en een prettige mix van indica- en sativa-effecten. Ze ontspant daarbij het lichaam, maar zorgt ook voor positiviteit en opgewektheid. Daarmee kun je op elk moment van de dag van Silver Widow genieten. Dankzij 21% THC slaan de effecten bovendien snel in en houden ze lang aan. De nieuwe versie van de populaire White Widow van Kannabia is een enorm lonende soort die gegarandeerd indruk maakt!

Silver Widow (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders White Widow x White Widow
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  04/Mar/2021

  superbe !!
  excellente variété, délicieuse et facile à faire pousser ! Merci

  B. C.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Silver Widow (Kannabia) feminized
Silver Widow (Kannabia) feminized