Shogun (Royal Queen Seeds) feminized

(7)

Met een astronomisch THC-gehalte, biedt Shogun een sativa-high die een onweerstaanbare drang oproept om dingen gedaan te krijgen. Je takenlijst heeft geen schijn van kans!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (7)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Shogun: een opbeurende sativa-high

Voor een soort die vernoemd is naar een Japanse opperkrijgsheer, heeft Shogun verrassend vredige en kalme effecten. Haar naam is afgeleid van de focus en productiviteit die ze opwekt — eigenschappen die handig zijn op zowel het slagveld als bij creatieve projecten!

Deze vurige sativa stamt af van een veredelingsproject met als doel om het alledaagse leven van motivatie en inspiratie te voorzien. Amnesia Haze werd geselecteerd voor een stevige sativa-basis, terwijl Gorilla Glue 4 werd gekozen voor torenhoge THC-gehaltes. Samen creëerden ze een productieve en stimulerende nakomeling. Shogun kwam tot stand met 70% sativagenen, 30% indica en een respectabel THC-gehalte van 25%.

Shogun levert zowel binnen als buiten een indrukwekkende oogst op. Ze ontwikkelt veel kleine toppen, die barsten van de trichomen. De plant gedijt daarbij het beste in een warm klimaat. Toch levert ze in de meeste omgevingen goede resultaten op.

Kweek je deze dame binnen? Reken dan op een hoogte van 140cm. Ze brengt ongeveer 550–600g/m² op na een bloeitijd van 9-11 weken.

Buitenkwekers kunnen een hogere plant van 190cm verwachten, met een oogst van 650–750g/plant. De verwachte oogsttijd is eind oktober.

De sativa-dominantie en het hoge THC-gehalte van Shogun komen samen in een langdurig gevoel van motivatie. Haar high neemt je onmiddellijk in zijn greep en zorgt dat je centrale zenuwstelsel op volle toeren draait. Je voelt daarbij de behoefte om op te staan en dingen gedaan te krijgen. Ze is perfect om te roken voordat je gaat schrijven, lezen, muziek maken of een sociaal evenement bijwoont.

Daarnaast waarderen wietminnende sporters de mogelijkheid van deze plant om de focus en oplettendheid te vergroten. Probeer haar eens voor je volgende wandeling of bezoek aan de sportschool!

Deze cerebrale effecten gaan hand in hand met aangename smaken van aardachtigheid en dennen. Inhaleer deze toppen met een vaporizer om haar frisse, woudachtige smaak echt goed te proeven.

Shogun (Royal Queen Seeds) feminized Product Informatie
Merk Royal Queen Seeds
Ouders Amnesia Haze x Gorilla Glue 4
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 190cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 700-750 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (7)
  (7)
  View all reviews
  11/Nov/2021

  SHOGUN
  wuchs auf Kokos 14 lt .top Blume mit 180gr trocken ,!!!!!!!!!!!

  S. K.
  10/Apr/2021

  Sehr gespannt...
  Alle gut gekeimt und entwickeln sich prächtig.

  E. Z.
  07/Dec/2020

  Ottimo
  Si sta rivelando un'ottima pianta forte e vigorsa

  E. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Shogun (Royal Queen Seeds) feminized
Shogun (Royal Queen Seeds) feminized
Shogun (Royal Queen Seeds) feminized
Shogun (Royal Queen Seeds) feminized