Expert Mac1 (Expert Seeds) Feminized

(1)

Expert Mac1 van Expert Seeds is een kruising die indruk maakt met torenhoge THC-percentages en een gebalanceerd effect. Inhaleer en je geniet allereerst van een verbluffende, geestelijke high. Hierna land je weer op aarde en voel je je lichamelijk helemaal ontspannen. De eclectische mix van smaken en de rijke rook zijn een extra pluspunt!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Expert Seeds - Expert Mac1: krachtig, gebalanceerd, smakelijk

Expert Mac1 is een vierwegkruising. Expert Seeds combineerde hiervoor Colombian, Alien Cookies, Starfighter en Bruce Banner met elkaar. De resulterende kruising vertoont een perfect evenwicht tussen indica- en sativa-eigenschappen. Je kweekt haar daarbij zonder veel poespas.

Expert Mac1 presteert goed in allerlei omgevingen. Dit betekent dat je de zaden binnen, buiten of in een kas kunt planten. Ze bereikt geen enorme hoogte (90-180cm), tenzij je haar in aarde kweekt. Daarin wil ze nog weleens uitschieten. Binnen is de opbrengst heel fatsoenlijk: je mag je verheugen op 550g/m² onder optimale omstandigheden. De buitenkweker kan uitkijken naar 350g/plant. De bloeitijd is met 8-9 weken heerlijk kort.

Voor wat betreft het eindproduct, stelt Expert Mac1 ook niet teleur. Dit bevat namelijk 23% THC, wat garant staat voor een krachtige rookervaring. Toch onderscheidt Expert Mac1 zich van andere strains door haar gebalanceerde effect. Ze biedt allereerst een sterke sativa high die stimuleert en een vrolijke stemming opwekt. Na een tijdje neemt de indica-kant het echter over. Golven van ontspanning stromen daarbij door je hele lijf. De fruitige citrussmaken met een vleugje diesel zorgen voor een rijke, verrukkelijke rookervaring.

Expert Mac1 (Expert Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Expert Seeds
Ouders Alien Cookies x Colombian x Starfighter x Bruce Banner
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 23%
CBD 0.5%
CBD:THC 1 : 46
Hoogte (Indoor) 90 - 180cm
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 350 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  22/Jun/2023

  Mac 1
  Ik had 3 zaadjes besteld waarvan er maar 1 ontkiemd is,dit was zeer teleurstellend.Ik heb als compensatie 2 gelato zaadjes gekregen en tips hoe ik moet ontkiemen.Ik ben een kweker op leeftijd en ontkiemde al zaadjes voordat degene die me vanuit amnesia tips gaf uberhaupt zelf bevrucht was dus je hoeft me echt niet te vertellen hoe ik het beste zaad moet en kan ontkiemen,tegelijkertijd met de 3 mac 1 zaadjes heb ik ook 3 andere zaadjes ontkiemd die alle 3 gewoon uitkwamen,...dus aan mijn ontkiem en voortrek kwaliteiten ligt het echt niet,..het is jammer om te zeggen maar het mac 1 zaad is niet van de beste kwaliteit,hopelijk kan de enigste overgebleven plant me wel overtuigen maar mijn mening is dat als ik 3 zaadjes bestel van een bepaalde soort waarvan er maar 1 ontkiemd en er een oplossing aangeboden word dat ik gecompenseerd word met zaad van dezelfde soort en niet van een andere soort.

  B. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Expert Mac1 (Expert Seeds) Feminized
Expert Mac1 (Expert Seeds) Feminized