Grinders

Verwerk je dikke, compacte toppen tot rookbaar, fijn gezeefd kruidenmateriaal. Bij ons kun je terecht voor alle toonaangevende grinders, uitgevoerd in metaal, acryl, hout of als novelty model. De basic grinder bestaat uit twee helften met scherpe uitsteeksels aan de binnenzijde. Deze vermalen je toppen als je het bovenste deel ronddraait.

In ons assortiment vind je ook grinders die uit 3 of zelfs 4 compartimenten bestaan voor een extra fijne textuur. Sommige hebben bovendien een pollenvanger. Hiermee kun je THC-rijke poeder (kief) verzamelen om er later hasj van te maken. 

Lees meer...
Lees minder

WIET GRINDERS: METAAL, KUNSTSTOF, ACRYL EN MEER

Wiet Grinders Zamnesia

Als je wiet rookt, is een grinder onmisbaar. Zamnesia heeft veel verschillende, hoogwaardige grinders die elk kruid kunnen vermorzelen. Van een rustiek houten exemplaar tot een novelty grinder; je vindt zeker de perfecte vermaler in onze Headshop om je collectie uit te breiden.

Als je onze hele selectie wilt bewonderen, klik dan op een van de bovenstaande subcategorieën. Blijf lezen voor meer informatie over het nut en onderhoud van een grinder en meer.

WAAROM MOET JE EEN GRINDER GEBRUIKEN?

Waarom Zou Je Gebruik Maken Van Een Grinder?

De een vindt het prettiger om te roken, de ander gebruikt een vaporizer en er zijn ook mensen die verzot zijn op edibles. Met een grinder verkruimel je snel je toppen tot het gewenste formaat. Profiteer optimaal van de cannabinoïden, terpenen en andere verbindingen uit cannabis.

Sommige grinders werken met een pollenzeef. Daarmee verzamel je elke keer dat je hem gebruikt THC-rijke kief.

De fijnheid van je wiet hangt af van je favoriete manier van roken en je persoonlijke voorkeur. Als je een bong of pijpje gaat gebruiken, wil je dat de cannabis niet al te fijn vermalen is. Anders kunnen er namelijk kleine deeltjes door de bowl gezogen worden.

GRINDERONDERHOUD

HOE MAAK JE EEN GRINDER SCHOON?

Het is belangrijk je grinder regelmatig te reinigen zodat hij goed blijft werken. Volg daarbij de volgende instructies:

  1. Vang de overgebleven restanten in je grinder op in een plastic bakje door er lichtjes op te tikken zodat alles wat los zit eruit komt.
  2. Poets vervolgens met een droge tandenborstel of een speciale reinigingstool alle kleine stukjes weg die tussen de maaltanden zitten.
  3. Vervolgens dompel je een wattenstaafje in isopropylalcohol om alle kleverige deeltjes te verwijderen. Laat je grinder goed drogen voordat je hem weer gebruikt.

BESTEL JE GRINDER VANDAAG NOG

Ben je benieuwd naar ons assortiment hoogwaardige grinders? Struin snel onze webshop af voor meer producten en info. En bestel jouw grinder vandaag nog!

.Top 10 GrindersTop 10 Grinders bekijken