RAW Crystal Glass Rolling Tray

Het vinden van een betrouwbare en hoogwaardige rolling tray kan een uitdaging zijn. Gelukkig maakt RAW die zoektocht een stuk makkelijker met de Crystal Glass Rolling Tray. Deze premium rolling tray biedt niet alleen voldoende ruimte om te draaien en vermalen, maar kan ook fungeren als asbak. Met een tijdloos helder glazen ontwerp staat deze tray goed in elk huis.

€ 175,00 incl. Btw
Op voorraad
Koop 3 stuks 5% Korting

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

RAW - Crystal Glass Rolling Tray: draai in stijl

Op zoek naar een rolling tray waarmee je je tijdens je volgende stonersessie kunt onderscheiden? Dan is dit iets voor jou. RAW staat bekend om zijn vloeipapier en rookaccessoires, maar heeft zichzelf overtroffen met de Crystal Glass Rolling Tray. Of cannabis nu nieuw voor je is of je jezelf juist als een connaisseur beschouwt; deze hoogwaardige tray is voor iedereen geschikt.

Met afmetingen van 27,5 × 17,5 × 3cm en een gewicht van 3,4kg is dit absoluut een degelijke, robuuste tray. Hij biedt hiermee genoeg ruimte voor het draaien en vermalen. De Crystal Glass Rolling Tray is gemaakt van dik, zwaar glas dat er geweldig uitziet en ook makkelijk schoon is te maken en houden. Het voornaamste oppervlak van de tray is iets lager dan de zijkanten, zodat er geen wiet vanaf valt.

Het schoonmaken van de Crystal Glass Rolling Tray is eenvoudig door het hoogwaardige glas waarvan hij is gemaakt. Gewoon schoonvegen met een doekje, is het enige wat je hoeft te doen om hem weer te laten glanzen. Vanwege de vorm kun je de rolling tray bovendien ook als asbak gebruiken. In feite krijg je dus twee producten voor de prijs van één!

Dit is een rookaccessoire waar je gasten versteld van zullen staan, of je de tray nu op je schoot gebruikt of als vast attribuut op je koffietafel hebt staan. Het gladde, heldere glas is afgewerkt met het RAW-logo dat vakkundig in het midden van het design verwerkt is. Dit zorgt voor een sierlijke, maar professionele look die in iedere omgeving tot zijn recht komt.

RAW Crystal Glass Rolling Tray Product Informatie
Material Glas
Grootte Medium
Dimensies 27,5 x 17,5 x 3 cm
Gewicht 3,4kg
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
RAW Crystal Glass Rolling Tray
RAW Crystal Glass Rolling Tray
Je bezoekt onze Nederlandse website.