Sensi Amnesia (Sensi Seeds) Feminized

Hoewel deze plant de vorm krijgt van een kerstboom, kun je op elk moment van het jaar van Sensi Amnesia genieten. Deze gemakkelijke soort komt haar beloften - hoge opbrengsten en geweldige prestaties - helemaal na. Dit is een hoge, majestueuze strain die na een bloei van iets meer dan tien weken supertoppen oplevert. Laten we je dit vertellen; het lijkt wel kerstmis wanneer je die toppen oogst!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sensi Seeds - Sensi Amnesia: enorme oogsten van een grote krachtpatser

Dit is absoluut een soort die je niet snel vergeet. Sensi Amnesia is een sativa-dominante cultivar die een hoop te bieden heeft. Ze is ontstaan uit een smaakvolle combinatie van oersterke genen. Zo combineerde het team van Sensi Seeds Hawaiian Indica, Jamaican Pearl en Afghani #1 met elkaar om een soort te produceren die het helemaal waarmaakt.

Sensi Amnesia is een sterke plant die het zowel binnen als buiten goed doet. Ze wordt behoorlijk hoog (ongeveer 2 meter) en strekt ook nog wat tijdens de bloei. Je hebt dus genoeg ruimte nodig om haar goed te laten gedijen. Ze is geschikt voor kwekers van alle niveaus, maar reageert vooral goed op relatief geavanceerde technieken als SOG en ScrOG. De soort is al met al niet bijzonder veeleisend en floreert ook in meer gematigde omstandigheden.

Tijdens de bloeifase van tien weken zie je haar bijna in een soort kerstboom veranderen. En zodra ze klaar is voor de oogst, heb je ook echt iets te vieren. In ideale omstandigheden kun je werkelijk gigantische opbrengsten behalen, zowel binnen als buiten.

Of je haar nu rookt of vapet, Sensi Amnesia grijpt terug op haar rijke genen om uitstekende smaken en aroma's te leveren. Wanneer je een trekje neemt, staat je een stevige portie fruit, citrus en specerijen te wachten. Als een waar THC-rijk, sativa-dominant wonder met verkwikkende terpenen zijn haar effecten opbeurend en euforisch. Ze is dan ook precies de juiste soort wanneer je wel een creatieve boost of een oppeppertje in een sociale situatie kunt gebruiken.

Sensi Amnesia (Sensi Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sensi Seeds
Ouders Jamaican Pearl x Hawaiian Indica x x Afghani #1
Genetica 35% Indica / 65% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sensi Amnesia (Sensi Seeds) Feminized
Sensi Amnesia (Sensi Seeds) Feminized