Sweet Cherry Pie (Sweet Seeds) Feminized

De rockband Warrant zei in de jaren '80: "Tastes so good, make a grown man cry". Ze hadden het niet over de indica-dominante Sweet Cherry Pie van Sweet Seeds, maar de omschrijving is wel heel treffend. Deze smakelijke en aromatische hybride is perfect voor alle omgevingen. Ze trakteert op een prima oogst waar je heel wat voorraadpotten mee kunt vullen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Cherry Pie: zoete, fruitige smaak en een verzachtend effect

Sweet Cherry Pie is de nakomeling van geweldige ouders. Ze is het resultaat van een kruising tussen Cherry Pie x Gelato. En ze is absoluut een sweetie! Het team van Sweet Seeds heeft een productieve, indica-dominante soort (indica 75% / sativa 25%) ontwikkeld die indruk maakt op iedereen die haar proeft. Ze scoort werkelijk op alle vlakken en is een kweekgenot van zaad tot oogst.

Het kweken van Sweet Cherry Pie is over het algemeen een lonende taak. Zowel beginnende als ervaren kwekers genieten ervan. Ze is ideaal voor zowel binnen als buiten, dus je bent slechts beperkt door je eigen creativiteit. Dit maakt haar ook uitermate geschikt als je wilt experimenteren met LST- of andere kweektechnieken, zoals lollipoppen.

Naarmate ze zich ontwikkelt, valt vooral haar kleur op. Donkerrode en dieppaarse tinten bedekken de bladeren en toppen waardoor de plant een genot is om naar te kijken. Binnen bedraagt de bloeitijd ongeveer 8-9 weken, waarna je haar kunt oogsten. Als de kweekomstandigheden optimaal zijn, mag je rekenen op een opbrengst van 400–550g/m². Buiten valt het oogstmoment eind september. De productie schommelt tussen 350–600g/plant.

Toch zijn haar toppen nog veel interessanter. Ze heet niet voor niets 'Sweet Cherry Pie'. Zodra je haar aroma van rijke vruchten en zoetigheid ruikt, vallen alle puzzelstukjes op hun plek. De geur neemt je mee naar je favoriete bakkerij of naar de tijd dat je als kind de heerlijkste taarten bakte. Dit aroma werkt door in de smaak, die gekenmerkt wordt door zoetigheid en bessen, vermengd met milde aardse tonen.

Fans van een traditionele indica-high voelen zich meteen op hun gemak bij Sweet Cherry Pie. Ze bevat 18–25% THC, wat zich vertaalt in een ontspannend, verzachtend effect, afgewerkt met euforische sensaties. Je kunt haar roken of vapen, want er wacht hoe dan ook een zoete traktatie op je.

Sweet Cherry Pie (Sweet Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Cherry Pie x Gelato
Genetica 75% Indica / 25% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Cherry Pie (Sweet Seeds) Feminized
Sweet Cherry Pie (Sweet Seeds) Feminized