Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized

(11)

Royal Queen Seeds presenteert Watermelon Automatic. Deze indica-dominante soort is een lust voor het oog. Maar we weten dat uiterlijk niet alles is. Gelukkig bezit deze soort meer fijne kenmerken, zoals fruitige toppen. Deze zijn je beloning na een eenvoudige kweek. Bovendien produceert ze heerlijke rookwaar. De opgewekte high begint daarbij euforisch en gaat dan over in langdurige ontspanning.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (11)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Royal Queen Seeds - Watermelon Automatic: zoete, tropische smaken en een comfortabele high

Staan snelgroeiende, prachtige wietplanten op je verlanglijstje? Kijk dan eens wat Watermelon Automatic te bieden heeft. Deze indica-dominante hybride is ontwikkeld en verfijnd door de vaardige mensen van Royal Queen Seeds. Ze is daarbij een nakomeling van Tropicanna Cookies en Lemon OG. Het resultaat is een krachtige, plezierige soort die makkelijk kan wedijveren met een groot aantal van je favoriete wietplanten.

Het kweken van Watermelon Automatic is niet alleen gemakkelijk; het is ook lonend! Dankzij haar autoflowering eigenschap is ze ideaal voor beginners, maar ook voor gevorderden die een zorgeloze kweek wensen. Al met een beetje onderhoud, in de vorm van snoeien en algemene verzorging, houd je haar tevreden. Deze robuuste, veerkrachtige plant kun je binnen en buiten kweken.

Binnen bereikt de plant een hoogte van 80-110cm, waardoor ze voor bijna elke kweektent ideaal is. Je oogst daarbij al na een bloeitijd van 6-7 weken (de totale levenscyclus bedraagt 8-9 weken). Onder de juiste omstandigheden en met genoeg liefde en aandacht, loopt het oogstgewicht op tot wel 450–500g/m². Dat is een enorme buit voor een plant van dit formaat. Het prachtige bladerdak maakt haar een echte blikvanger, wat een mooie bonus is.

Als je Watermelon Automatic buiten wilt kweken, mag je soortgelijke resultaten verwachten. Ze floreert in milde tot warme klimaten en vereist evenveel onderhoud als binnen. Deze wietplant wordt onder de zon wel iets groter. Reken op 100-120cm, met een oogst van 50-90g/plant.

Na het oogsten, drogen en uitharden van de toppen, staat je een nog grotere sensatie te wachten. Watermelon Automatic heeft niet alleen een fruitige naam, maar trakteert je ook op een fris en fruitig aroma. Dit merk je al zodra je je voorraadpot opent. De smaak is vergelijkbaar en wordt aangevuld door extra vleugjes tropisch fruit en aardse tonen. Deze is al met al consistent, goed afgerond en heerlijk, of je nu een joint of een vaporizer gebruikt.

Als de smaken en aroma's nog niet genoeg zijn om je te overtuigen, val je gegarandeerd als een blok voor de high. Dankzij 20% THC komt deze dame hard binnen. Dit is natuurlijk ideaal voor een ontspannen avondje. Ze wekt daarbij een euforische, opwekkende buzz op die niet overweldigt. Uiteindelijk gaat dit over in een comfortabele en ontspannende stone.

Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Royal Queen Seeds
Ouders Tropicanna Cookies x Lemon OG
Genetica Ruderalis/Indica/Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 50-100 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (11)
  (11)
  View all reviews
  05/Nov/2023

  Naja
  Ausfallquote liegt bei 25% der Samen, die nicht gekeimt sind. Ertrag und Geschmack kann ich erst in 12 Wochen beurteilen.

  S. S.
  16/May/2023

  Gute Keimquote
  Beim keimen keine Probleme. Mehr kann ich noch nicht bewerten. Außer Zamnesia guter Service.

  T. B.
  12/Apr/2023

  Watermeloen
  Alle zaadjes kwamen uit nu kijken wat ze.gaan doen

  R. V.
  28/Mar/2023

  Très réactif et très reconnaissant
  Avec mes graines qui n'ont pas germé et le cités m'a répondu immédiatement ils sont très réactifs extrêmement sérieux je recommande vivement de commander chez eux

  L. M.
  23/Nov/2022

  Buona qualità
  Tutto perfetto,come sempre

  E. M.
  28/May/2022

  10/10
  Alle gekeimt, gute terps, stabile Pflanzen Mittel mäßige Ausbeute alles in allem vernünftiges Preis/Leistungsverhältiss 🥈

  C. Q.
  08/Oct/2021

  watermelon
  Apres avoir mis la graine germé en terre , la plantule est morte . RQS n'est vraiment pas le bon choix pour les auto .

  R. G.
  21/Sep/2021

  TOP
  Consiglio Zamni! Puntuali discreti e professionali. Royal queen seeds poi non delude mai.

  S. D.
  27/Aug/2021

  Durchnittlich
  10 Stück gekauft. Nur 6 sind gekeimt. Dazu ist noch 1 in der ersten Woche kaputt gegangen. Hab also nur noch 5 von 10. Schlechte ausbeute. Die 5 wachsen ganz ok. Sind aber viel kleiner nach 3 Wochen als z.b. Die Hulkberry oder die Banana die mit dabei stehen.

  M. D.
  11/Aug/2021

  Fruity
  You can really taste the great flavors of this strain.

  L. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized
Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized
Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized
Watermelon Automatic (Royal Queen Seeds) Feminized