Chemical Bride (Greenhouse Seeds) Feminized

Chemical Bride, afkomstig van de vaardige kwekers van Greenhouse Seeds, stelt absoluut niet teleur. Ze haast zich door de bloei in slechts 8-9 weken, wat vrij gebruikelijk is voor een indica, en vult je voorraadpot in razend tempo met een flinke hoeveelheid wiet! Dankzij de sterke genen is de weerstand van deze plant daarbij erg hoog. En de rijke smaken zijn ideaal voor concentraten en edibles!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Chemical Bride: zeg 'ja' tegen deze geweldige soort

Een huwelijk heeft een sterke basis nodig om succesvol te zijn. En het breeden van wiet draait eigenlijk om hetzelfde principe. Daarom trakteert het geweldige team van Greenhouse Seeds je altijd op verbluffende genen! Het gelukkige stel bestaat deze keer uit Chemdog en Wedding Cake (met dank aan Seed Junky). Hun liefdesbaby? De fantastische Chemical Bride. Deze soort is indica-dominant (70% indica) en combineert de beste eigenschappen van beide ouders.

De indica-kwaliteiten van deze soort komen vooral tot uiting bij de bloei. Die duurt namelijk maar 8-9 weken als je binnen kweekt. Buiten kun je begin of half oktober oogsten. Chemical Bride is geen grote plant, en blijft klein en struikachtig. Dit maakt haar perfect voor een kleine kweektent of een kweekkast. Zorg wel dat je genoeg voorraadpotten in huis hebt, want ze kan wel 500g/m² produceren!

Zoals vermeld, benut Chemical Bride de geweldige eigenschappen van zowel haar moeder als vader. Dit geldt vooral als het aankomt op de smaken en geuren. Beide ouders ruiken behoorlijk romig en dit is ook merkbaar bij Chemical Bride. Dit gaat vergezeld van unieke vleugjes zuur, brandstof en aardse ondertonen. Met dit bijzondere profiel is Chemical Bride een uitmuntende keuze voor edibles en extracten.

Het effect van Chemical Bride is heerlijk ontspannend en je geniet van een lichamelijke stone. Toch ervaar je geen klassieke 'couchlock'. Je geest blijft vrij helder en productief, terwijl je lichaam door ontspannende, warme vibes wordt overspoeld.

Chemical Bride (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Wedding Cake x Chemdog
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Gemiddeld
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor 550-600 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Chemical Bride (Greenhouse Seeds) Feminized
Chemical Bride (Greenhouse Seeds) Feminized