Glazen PUK Pijp

Deze ontbreekt nog in je pijpjesverzameling! De PUK Pijp werkt als de kamer van een revolver, alleen is hij veel mooier. De glazen schijf bevat zes bowls en een draaiend deksel dat ze één voor één blootlegt. Dit pijpje ziet er geweldig uit, maar stelt je ook in staat om erop uit te trekken met zes reeds geladen bowls. Neem dit item van borosilicaatglas mee tijdens een wandeling of roadtrip.

€ 59,95 incl. Btw
Op voorraad

- +
 
De prijzen zijn exclusief verzendkosten omdat deze per land verschillen. Check de verzendkosten hier.
Discrete Verzending
Discrete
Verzending
Snelle Levering
Snelle
Levering
Veilig Betalen
Veilig
Betalen
Track & Trace
Track
&
Trace
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

PUK Pijp: een voortreffelijk staaltje techniek

De PUK Pijp tilt onderweg doseren naar een geheel nieuw niveau. In plaats van te moeten stoppen om je wietpijp opnieuw te vullen, werkt de PUK Pijp als de kamer van een revolver. Draai simpelweg het deksel van het pijpje om een van de zes voorgeladen bowls bloot te leggen. Dit pijpje is de perfecte metgezel tijdens roadtrips, wandelingen en overnachtingen op de camping.

De PUK Pijp verdient een plaats in het arsenaal van elke recreatieve gebruiker, maar is net zo handig voor holistische gebruikers. Je kunt elke bowl vullen met een vooraf bepaalde dosering. Je kunt zelfs elke bowl met een andere soort vullen voor als je gedurende de dag verschillende verhoudingen cannabinoïden en terpenen wenst.

De PUK Pijp is gemaakt van borosilicaatglas en is ongelooflijk hittebestendig. Zowel het deksel als de onderkant zijn verbonden via een centrale magneet. Dit houdt je wiet veilig tijdens het transport. En met een gewicht van slechts 150g merk je het nauwelijks op in je broekzak of tas. En als je denkt dat we daarmee alle geweldige facetten van dit pijpje hebben gezien, heb je het goed mis! Het is namelijk ontworpen door een oud-medewerker van NASA!

Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Glazen PUK Pijp
Je bezoekt onze Nederlandse website.