Moby Dick Auto (Barney's Farm) feminized

(1)

Moby Dick is een van de bekendste soorten wiet ter wereld. Het is nu gemakkelijker dan ooit om deze titaan thuis te kweken, dankzij Moby Dick Auto van Barney's Farm. Ze heeft het kenmerkende aroma en de effecten van de klassieke soort behouden, maar dan verpakt in een gemakkelijk autoflowering wietzaadje.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Barney's Farm - Moby Dick Auto: een autoflowering twist op een klassieker

Net als het boek waarnaar ze is vernoemd, heeft Moby Dick haar plaats tussen de klassieke soorten wiet zeker verdiend. En nu heb je geen grote kweekruimte of veel tijd nodig om Moby Dick thuis te kweken. Dankzij het vernuftige breeden door de experts van Barney's Farm, kun je met Moby Dick Auto deze klassieke soort in een kleine ruimte kweken. Bovendien heb je hier slechts een aantal weken voor nodig.

Moby Dick Auto blijft trouw aan het origineel. Ze is een sativa-dominante kruising die voortkomt uit White Widow en Haze. Met haar evenwichtige profiel draagt White Widow bij aan de dikke toppenstructuur en harsproductie van Moby Dick, evenals het opbeurende, sociale effect. Ondertussen zorgt Barney's prijswinnende G13 Haze voor grote toppen, zware oogsten en een energieke euforie die je bui verbetert. Tot slot werd Moby Dick gekruist met BF Super Auto #1, om haar van geweldige autoflowering genen te voorzien.

In de kweekruimte ontwikkelt Moby Dick Auto een dicht, heldergroen bladerdek. Binnen bereikt ze een hoogte van ongeveer 100cm, tegen 120cm in de buitenlucht (afhankelijk van de potmaat). De groeifase duurt ongeveer 4 weken (wat voor de meeste autoflowers geldt). Deze wordt gekenmerkt door een krachtige dagelijkse groei. Bemest goed met biologische voedingsstoffen om het microbiële leven in het substraat te stimuleren. Zorg er wel voor dat je niet te veel voeding geeft. Schakel tijdens de bloei over op (biologische) voeding met veel fosfor en kalium. Wat rest, is toekijken hoe je wietplanten groeien, uitdijen en hun toppen ontwikkelen.

De volledige cyclus bedraagt ongeveer 65-70 dagen van zaad tot oogst. Hierna zullen je Moby Dick Auto wietplanten vol zitten met vette toppen, bedekt met een dikke laag kristallen. Binnen loopt de oogst op tot wel 550g/m². Onder de zon is dezelfde hoeveelheid mogelijk, maar dan per plant. Niet slecht voor een autoflower!

Het aroma van Moby Dick Auto is ongelooflijk complex (dankzij een unieke combinatie van terpinoleen, caryofylleen, myrceen en limoneen). Ze combineert tonen van zure citroen, dennen en kruidige Haze. Het effect is overigens gelijk aan de orginele Moby Dick. Verheug je op een sociale, creatieve high die je achterlaat met een helder hoofd, een positieve stemming en een ontspannen lichaam. Met een THC-gehalte van 22% is deze soort echter geen lichtgewicht. Beoordeel het effect van de wiet trekje voor trekje.

Moby Dick Auto (Barney's Farm) feminized Product Informatie
Merk Barney's Farm
Ouders Moby Dick x BF Super Auto #1
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 500-550 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  13/Nov/2022

  AV César
  Avec un goût de vanille gourmant prononcé accouplé à un fruit exotique donc difficile à définir car je ne connaît pas ce fruit dommage il aurait était mon fruit préféré lol " comme c'est énorme de découverte" je la trouve des plus savoureuse, elle ne déçoit en rien c'est une plante très intéressante à vaper je l'adore par un effet la balance sativa indica est top, la structure est vert très clair, une bombe parmi d'autre . PS les autres terpenes (citron et autres? heu non).

  L. B.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby Dick Auto (Barney's Farm) feminized
Moby Dick Auto (Barney's Farm) feminized