Black Jesus OG (Dr Underground) feminized

Black Jesus OG is een bijna zuivere indica-kruising die binnen acht weken bloei zware toppen produceert die druipen van de hars. Met een kruidig, citrusachtig Kush-aroma en creatieve, maar ontspannende high is deze soort een prachtige aanvulling op je binnen- of buitenkweek.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Dr Underground - Black Jesus OG: een bijna zuivere indica die sterk naar Kush ruikt

Black Jesus OG is een bijna pure indica, ontwikkeld door Dr Underground Seeds. Ze is een kruising tussen een uniek fenotype van Tahoe OG met prachtige donkerpaarse/zwarte tinten en Soul Star, uit de stal van Dr Underground. Black Jesus OG is daarmee een kleine, gedrongen, struikachtige indica die je na een bloei van acht weken al beloont met vette, harde toppen, die druipen van de hars.

Gezien de indica-dominantie, krijg je kleine, struikachtige wietplanten, met een dicht, donkergroen bladerdak. Deze robuuste planten zijn dan ook ideaal om binnen te kweken, in een tent of kweekruimte. Toch zullen ze onder het zonnetje ook prima presteren. Net als andere goede indica's, profiteert Black Jesus OG van regelmatig snoeien en ontbladeren. Dit helpt het licht de lager gelegen takken te bereiken. Deze soort houdt ook van trainingstechnieken, zoals LST en toppen. Je opent hiermee het bladerdak, wat de ontwikkeling van de wiettoppen stimuleert. Black Jesus OG heeft daarbij een voorliefde voor voedingsrijke superaarde en koele, droge groeiomstandigheden. Zorg in de laatste weken van de bloei, die zo'n acht weken duurt, voor een lagere temperatuur in je kweekruimte/tent en aanschouw hoe Black Jesus OG prachtige, donkere kleuren ontwikkelt. Hierna oogst je tot wel 600g/m² als je binnen kweekt en tot 1kg/plant in de buitenlucht (afhankelijk van het formaat van je wietplanten).

Als de bloei ten einde loopt, zal Black Jesus OG afgeladen zijn met zware toppen, bestaande uit uitpuilende kelken, en een dikke, kleverige laag hars. Dit is typisch voor een hoogwaardige indica. Na het drogen en curen, ruiken de toppen sterk naar kruidige Kush, aangevuld door vleugjes citrus. De geur van de wiet doet daarbij aan wasmiddel of shampoo denken. Het effect is erg sterk. Al na enkele trekken van Black Jesus OG geniet je van een opzwepende, lichamelijke stone en een creatieve, filosofische, cerebrale high, geweldig voor het voeren van interessante gesprekken of kunstzinnige uitspattingen. Dit gaat uiteindelijk over in een diepere, fysieke sensatie en een ontspannen bui. Black Jesus OG is echt van alle markten thuis, ongeacht je teeltvaardigheden en of je haar binnen of buiten zet. Al met al is deze wietplant een waanzinnige aanvulling op je tuin, waarbij ze je al snel trakteert op een grote oogst en geweldige toppen.

Black Jesus OG (Dr Underground) feminized Product Informatie
Merk Dr. Underground
Ouders Tahoe OG X Soul Star
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) Gemiddeld
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Black Jesus OG (Dr Underground) feminized
Black Jesus OG (Dr Underground) feminized