Auto Douce Nuit (French Touch Seeds) feminized

Auto Douce Nuit is een snel bloeiende, gemakkelijk te telen autoflower die ideaal is voor discrete projecten in de buitenlucht en kleinschalige binnenteelt. Na een bloei van ongeveer zestig dagen, beloont ze je met grote, compacte, kleverige toppen met opvallende geuren van Diesel en heerlijke, fysieke effecten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

French Touch Seeds - Auto Douce Nuit: het perfecte slaapmutsje

Auto Douce Nuit van French Touch Seeds is een autoflowering kruising tussen een indica en een ruderalis. Vanwege haar fantastische genen produceert deze kleine autoflower een voortreffelijke oogst. Na gebruik, trakteren de aromatische toppen je bovendien op heerlijk gebalanceerde effecten.

Het team van French Touch Auto kruiste een eigen autoflower, die ook de basis was voor Guillotine (de enige andere autoflower van de zadenbank), met de feminized Douche Nuit. Daarmee creëerden ze een stabiele autoflowering soort die ideaal is voor guerrillakweek. Auto Douce Nuit bereikt namelijk een hoogte van slechts 80cm. Daarmee is ze ook perfect voor kleine tenten. Ze ontwikkelt een weelderig, donkergroen bladerdak, heeft weinig ruimte tussen de nodes en gaat na een vegetatieve fase van ongeveer vijf weken bloeien.

De bloei van Auto Douce Nuit duurt ongeveer 58-63 dagen. De toppen krijgen in rap tempo een compacte, bolle structuur (dankzij de grote, opgeblazen bloemkelken) en een kleverige laag hars. De opbrengst bedraagt over het algemeen 450g/m² als je binnen kweekt. Buiten oogst je ongeveer 40g/plant.

Na het oogsten, drogen en curen van de toppen, stralen ze een rijke geur uit. Denk aan vleugjes Diesel met zoete, bloemrijke ondertonen en wat limoen/grapefruit. Dit laatste doet denken aan de NY Diesel die is gebruikt om Guillotine te maken. Met 10-20% THC is de wiet redelijk mild. Na gebruik, ervaar je een langdurig, fysiek effect en vrolijke, ontspannende effecten die ideaal zijn voor het slapengaan.

Auto Douce Nuit (French Touch Seeds) feminized Product Informatie
Merk French Touch Seeds
Ouders Northern Light x Indu Kush
Genetica Indica dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 15%
CBD 1%
CBD:THC 1 : 15
Hoogte (Indoor) 80cm
Hoogte (Outdoor) 80cm
Opbrengst Indoor 400-450 gr/m²
Opbrengst Outdoor 0-50 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Douce Nuit (French Touch Seeds) feminized
Auto Douce Nuit (French Touch Seeds) feminized