Hawaii Maui Waui Auto (Nirvana) feminized

(2)

Hawaii Maui Waui Auto blijft de legendarische klassieker trouw. Ze biedt als snelgroeiende, productieve autoflower alle geweldige eigenschappen van een zuivere sativa. Al na 75 dagen oogst je wiet van topkwaliteit, waarmee je urenlang van een vrolijke buzz geniet!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Nirvana Seeds - Hawaii Maui Waui Auto: het beste van het origineel, maar dan autoflowering

It's Maui Waui, maaaaaaan! Heb je ook Up in Smoke gezien van Cheech en Chong en wil je Anthony Stoners favoriete soort kweken? Dit is je kans! Hawaii Maui Waui Auto wordt je aangeboden door de vaardige breeders van Nirvana Seeds. Dit is een verrukkelijke, stimulerende sativa waarmee je werkelijk in de (rook)wolken zult zijn.

De breeders van Nirvana Seeds trakteren ons al sinds de jaren 80 op eersteklas genen. Deze autoflowering versie van de iconische Maui Waui (naar verluidt een sativalandras uit Hawaii) is ongetwijfeld een van de beste moderne replica's van deze legendarische klassieker.

Oh, en hebben we al gezegd dat dit een autoflowering strain is? Jawel, je leest het goed. Al die zaligheid zit in een simpel autoflowering zaadje, waarbij de resulterende plant niet veel stretcht en een beheersbaar formaat behoudt. De volledige levenscyclus bedraagt ongeveer 75 dagen. De buit bestaat daarbij uit grote, plakkerige, fruitige toppen, waarvan niemand gelooft dat ze van een autoflower afkomstig zijn.

Maar het indrukwekkendste kenmerk van Hawaii Maui Waui Auto is toch wel de rookervaring. Ze trakteert je op heerlijke geuren en een kracht die je normaal gesproken van fotoperiodieke sativa-soorten zou verwachten. De toppen ruiken naar zoete, tropische vruchten. Denk hierbij aan ananas, mango en meloen.

Het effect van Hawaii Maui Waui Auto is al net zo prestigieus en komt na enkele trekken al op. Verwacht een golf van euforische energie die de focus, spraakzaamheid en zelfs creativiteit versterkt. Dankzij dit stimulerende effect is Hawaii Maui Waui Auto ideaal om in de morgen of gedurende dag te roken. Ook word je hiermee het stralende middelpunt op feestjes en partijen. Doe er je voordeel mee!

Hawaii Maui Waui Auto (Nirvana) feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders Hawaii Maui Waui X Ruderalis
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 160cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  03/Sep/2022

  Good!
  Easy. Wächst einwandfrei.

  L. Y.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hawaii Maui Waui Auto (Nirvana) feminized
Hawaii Maui Waui Auto (Nirvana) feminized