Jack's Dream (Greenhouse Seeds) Feminized

Jack's Dream is een kruising tussen de iconische Jack Herer en AMS. Deze evenwichtige indica-dominante hybride groeit makkelijk in zelfs de kleinste ruimtes, zonder op kwaliteit in te leveren. Met een snelle bloei en heerlijk aroma is Jack's Dream geweldig om thuis te kweken.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Jack's Dream: geniet van aromatische wiet

Jack's Dream is een nieuwe soort van Green House Seeds op basis van de beroemde Jack Herer, een verkwikkende en opbeurende sativa die over de hele wereld geliefd is, en AMS (Anti Mold Strain) die bekendstaat om haar ongekende weerstand tegen schimmel en andere ziekteverwekkers. Het resultaat van deze kruising is een gebalanceerde indica-dominante hybride die goed groeit in verschillende setups en een hele berg heerlijke, aromatische en sterke wiet oplevert.

Jack's Dream is 70% indica-dominant en daarmee een genot om te kweken. Binnen kun je de planten prima op een beheersbare hoogte houden, ook in een kleine tent of kweekruimte. In kleine potten blijft Jack's Dream klein en robuust. Dit is ideaal voor sea of green setups, wanneer je kleine planten met een uniforme groei wilt. Maar in grote potten kan Jack's Dream wel 150–170cm hoog worden, met dikke, bossige groei, waarbij ze goed op toppen, snoeien, lollipopping en reguliere ontbladering reageert.

Naarmate de plant in bloei gaat, strekt ze zich nauwelijks meer uit. In plaats daarvan begint ze dikke takken te ontwikkelen om het gewicht van haar compacte toppen te dragen. Na grofweg 56–63 dagen bloei is Jack's Dream binnen klaar en kun je een oogst van maximaal 500g/m² binnenhalen. Buiten haal je eind september zo'n 700g/plant binnen.

Het aroma en de smaak van Jack's Dream zijn heerlijk. Je ruikt een frisse dennengeur die doet denken aan hars, gecombineerd met een onderliggende geur van peper die haar indica-genen prijsgeeft. Aan de andere kant maakt een zoet, mild aards vleugje het complexe aroma helemaal af. Met een cannabinoïdeprofiel van 18–25% THC en 1–1,5% CBG is het effect daarbij zeer rustgevend. Het helpt je helemaal tot rust te komen en stimuleert je creativiteit en focus. Perfect voor de late namiddag of tijdens creatieve werkzaamheden.

Jack's Dream (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Jack Herer x A.M.S.
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 170cm
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Jack's Dream (Greenhouse Seeds) Feminized
Jack's Dream (Greenhouse Seeds) Feminized