Holy Snow (Greenhouse Seeds) Feminized

Green House Seeds' Holy Snow is een hybride met genen van Hawaiian Snow en Holy Punch die een langdurige, sociale en creatieve high levert naast een ongelooflijk aroma dat de geur van Haze met rijpe steenvrucht combineert. Perfect om de hele dag door te roken en zowel binnen als buiten te kweken. Holy Snow is echt een geweldige toevoeging aan elke wietkweek.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Holy Snow: Haze-achtige sterkte en geur na tien weken bloei

Met Holy Snow combineert Green House Seeds twee van zijn beste soorten met elkaar. De eerste is Hawaiian Snow, een legendarische cup-winnende Haze die bekendstaat om haar stevige cerebrale high. De tweede is Holy Punch, een krachtige hybride met een robuust indica-effect en een langdurige sociale buzz.

Holy Snow bevat het beste van de originele Hawaiian Snow (een van Arjans favorieten), maar dan met een kortere bloei en minder stretching. Ze is daarmee een kleinere soort die geschikter is voor binnen, maar nog steeds een geweldige oogst produceert. Gemiddeld genomen, wordt deze plant nog steeds vrij groot (170–200cm), maar omdat ze minder strekt en kortere internodale afstanden heeft, is Holy Snow in tenten en kweekruimtes beter te beheersen. De plant groeit extreem hard en ontwikkelt al snel grote, gezonde bladeren en veel toppen.

Tijdens de vroege bloei strekt Holy Snow nog behoorlijk, maar veel minder dan haar ouder. Na een bloei van grofweg 9–10 weken zit ze vol met rijpe, aromatische toppen die klaar zijn om te worden geoogst, gedroogd en gecured.

Holy Snow heeft een uniek aroma dat de iconische geur van Hawaiian Snow (volgens veel mensen een mix van kruiden, wierook en gebakken ui) met het scherpe aroma van Holy Punch combineert (dat aan zoete, rijpe steenvruchten doet denken). Haar oogst is daarbij zeer indrukwekkend: buiten is wel 700g/plant mogelijk. Bovendien is het effect ideaal voor sativa fans. Een paar trekken Holy Snow brengt je al in een lacherige, vrolijke stemming. Houd je ervan om 's ochtends vroeg of overdag te blowen? Dan is Holy Snow perfect!

Holy Snow (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Hawaiian Snow x Holy Punch
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Holy Snow (Greenhouse Seeds) Feminized
Holy Snow (Greenhouse Seeds) Feminized