Auto Somango Glue (Advanced Seeds) Feminized

(3)

Auto Somango Glue van Advanced Seeds bevat maar liefst 21% THC en de genen van Somango en Gorilla Glue. Ze zal zelfs de meest veeleisende telers en blowers behagen. En hebben we al vermeld dat ze zich in slechts 60 dagen van zaad tot oogst ontwikkelt?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Advanced Seeds - Auto Somango Glue: wiet van topkwaliteit in recordtempo

Zoals de naam al suggereert, combineert Auto Somango Glue de genen van Gorilla Glue met die van Somango. Deze twee Amerikaanse krachtpatsers staan bekend om hun hoge opbrengst, extreme sterkte en buitengewone harsproductie. De resulterende strain bloeit razendsnel, heeft een hoge weerstand tegen ziektes en snelle autoflower genen. Je oogst nu heel makkelijk hoogwaardige wiet die in een coffeeshop niet zou misstaan.

Het telen van Auto Somango Glue is bijzonder simpel. De strain heeft een hoge kiemkracht, wordt niet heel groot en heeft een goede weerstand tegen plagen en ziektes. Bovendien groeien Auto Somango Glue zaailingen heel snel. De vegetatieve fase duurt ongeveer 4 weken en daarin kunnen de planten binnen een hoogte bereiken van 90cm of 130cm buiten. Daarbij heeft deze strain een compacte indica structuur met sterke takken, korte internodes en een dik, donker bladerdak. Dit maakt haar een goede keuze als je binnen in een kleine tent of ruimte kweekt, maar ook als je buiten je kweek discreet wilt houden. Als het moment voor de oogst aanbreekt, kun je van Auto Somango Glue binnen tot 550g/m² verwachten. Buiten is niet alleen het fenotype en formaat van de plant, maar ook de hoeveelheid zonlicht in je tuin bepalend voor de oogst.

De toppen van Auto Somango Glue zijn erg compact met prachtige paarse tinten, vurige stampers en een dikke laag kleverige hars. Ze ruikt naar rijpe mango's, karakteristiek voor een complex terpenen profiel met veel myrceen. Na die eerste trek van Auto Somango Glue voel je je helemaal euforisch, wat geleidelijk overgaat in een langdurige, milde, fysieke buzz. Ondanks het THC-gehalte van 21% is Auto Somango Glue erg veelzijdig vanwege het evenwichtige effect. Je kunt deze wiet de hele dag door met mate roken, zonder dat het invloed op je productiviteit heeft.

Auto Somango Glue (Advanced Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Advanced Seeds
Ouders Gorilla Glue X Somango
Genetica Indica dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 130cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  18/Jul/2023

  Somango glue auto
  Die geben echt Gas! Aber 60 Tage bis zur Ernte gilt wohl für indoor. 1 habe ich wegen Befall beschnitten. Aber nach dem Umtopfen erholt sie sich. Die andere ist mein Star! Es macht Spaß, ihr beim Wachsen zuzusehen!

  M. G.
  14/Jul/2023

  Erstbestellung
  Erste Mal bestellt bei zamnesia und war echt überrascht als die Samen doch so schnell ankamen

  S. S.
  14/Jun/2023

  Nachbestellung
  Habe Auto somango glue bestellt, aber Auto somango bekommen, Nachricht ans Team geschickt und die haben mir sofort das richtige nachgeliefert, alle Kosten übernommen, Diesmal ne Runtz Auto mitbekommen, die Geschenke sind jedes Mal der knaller, vielen lieben Dank zamnesia

  M. W.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Auto Somango Glue (Advanced Seeds) Feminized
Auto Somango Glue (Advanced Seeds) Feminized