Sweet Mimosa XL Auto (Sweet Seeds) feminized

(1)

Sweet Mimosa XL Auto is een autoflowering variant van de befaamde Mimosa strain. Ze is ontwikkeld door de experts van Sweet Seeds en brengt de voortreffelijke genen van Clementine en Purple Punch samen. Het resultaat is een sterke, sativa-dominante autoflower die harsrijke toppen produceert met een fris citrusaroma en redelijk veel THC (19-23%).

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Sweet Mimosa XL Auto: al na negen weken verse citrusaroma's en genoeg THC

Sweet Mimosa XL Auto is een 4de generatie hybride met genen van Clementine en Purple Punch. Ze heeft een stevig, zoet, fruitig aroma en levert negen weken na het kiemen al compacte, harsrijke wiet met 19–23% THC op. Haar effect is extreem evenwichtig en zorgt voor vrolijke, creatieve, cerebrale stimulatie, met een rustgevende impact op je lichaam.

Ook in de kweekruimte is Sweet Mimosa XL een waar spektakel. Deze sterke planten maken een vliegende start: ze ontwikkelen al snel gezonde wortels en bladeren om de vegetatieve groei te faciliteren. Geef Sweet Mimosa XL Auto in de vegetatieve fase evenwichtige biologische voeding, Trichoderma en mycorrhizae. De biologische voeding biedt brandstof voor de groei en beperkt het risico op overvoeding, en de Trichoderma en mycorrhizae bevorderen gezonde wortels.

Na ongeveer 3–4 weken groeien is Sweet Mimosa XL Auto klaar voor de bloei, die meestal 5–6 weken duurt. Dit komt neer op een totale levenscyclus van ongeveer negen weken. Uiteindelijk beloont Sweet Mimosa XL Auto je met tot wel 500–600g/m² aan heerlijke, fruitige wiet binnen en 60–200g/plant buiten.

Steek haar op, en je geniet van een zoet, tropisch fruitaroma (dat doet denken aan citrus, druiven en kersen) en een vrolijke, opbeurende, motiverende, creatieve high. Rook haar 's ochtends, overdag of bij sociale gelegenheden om optimaal van haar evenwichtige effect te profiteren.

Sweet Mimosa XL Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Mimosa x Purple Punch
Genetica Auto Hybrid
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 21%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 100-150 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  21/Jul/2022

  Alle zaden gekiemd
  Vrij vlotte kieming, 24h geweekt in water, dan tussen 2 vochtige wattenschijfjes in een zakje op een donkere plek, 24 h later waren alle gekiemd. Nu in potjes met een deel van de zelfde substraat (mengeling potgrond, kokosvezel en zand) als voor de kweekpot. Nu afwachten of ze alle zin hebben om groot te worden.

  N. V.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Sweet Mimosa XL Auto (Sweet Seeds) feminized
Sweet Mimosa XL Auto (Sweet Seeds) feminized