Skywalker OG Runtz XL Auto (Sweet Seeds) feminized

(2)

Skywalker OG Runtz XL Auto is een 7e generatie autoflower van Sweet Seeds. Het betreft een autoflowering variant van een Amerikaanse favoriet van de West Coast. Deze autoflower biedt alle sterkte en aroma's van de originele Skywalker OG, maar heeft na het kiemen maar acht weken nodig.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Sweet Seeds - Skywalker OG Runtz XL Auto: een favoriet van de West Coast als snelle autoflower

Skywalker OG Runtz XL Auto van Sweet Seeds is een productieve, snelbloeiende autoflower met genen van hoogwaardige Amerikaanse strains. Haar eerste ouder is de beroemde Skywalker OG. Deze soort staat bekend om haar unieke aroma (een combinatie van zoete citrus, hop en peper) en extreme sterkte. Haar tweede ouder is Runtz, een zeldzame kruising van Zkittlez en Gelato met een zoete snoepsmaak en opbeurende, spraakzame effecten. Skywalker OG Runtz XL Auto combineert het beste van beide ouders en is een prachtige, makkelijk te kweken en snelle autoflower.

Skywalker OG Runtz XL Auto is een 7e generatie autoflower die ongelooflijk hard groeit en al in 1–2 weken een sterke, veerkrachtige zaailing is. Dankzij haar indica-dominante karakter groeit deze compacte plant goed in kleine binnenruimtes, maar ook buiten.

Haar complete groeicyclus duurt ongeveer acht weken, van zaadje tot oogst. In die tijd bereikt Skywalker OG Runtz XL Auto een maximale hoogte van 120cm. Ze ontwikkelt daarbij meerdere nodes die tegen de oogsttijd zware, met kristallen bedekte toppen bevatten. Hoewel het een kleine plant is, doet ze de 'XL' in haar naam eer aan en levert ze binnen een oogst van ongeveer 500–550g/m² op en buiten zo'n 150g/plant.

Het aroma van Skywalker OG Runtz XL Auto combineert de onderliggende kruidige en aardse smaak van Skywalker OG met de zoete snoepsmaak van Runtz. Dit levert heerlijke rook op waar zelfs de kieskeurigste blowers dol op zullen zijn. En zodra de euforische high inslaat (veroorzaakt door 20% THC), krijg je al snel de behoefte om een praatje te maken, te lachen en te ontspannen!

Skywalker OG Runtz XL Auto (Sweet Seeds) feminized Product Informatie
Merk Sweet Seeds
Ouders Runtz XL Auto x Sweet Gelato Auto
Genetica Indica dominante autoflower
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 150g/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  Bekijk alle reviews
  25/May/2023

  3of 4 germinatet
  Expections are high on this streain lets see :)

  I. G.
  22/Oct/2022

  So und so
  3 von 3 Sind gekommen. Von klein bis Mittel große Pflanzen alles dabei. Aroma ist Super fast wie eine Süßigkeiten Fabrik. In 9-10 Wochen ist der Strain fertig. Der Ertrag ist bescheiden aber lecker. Das meiste liefert die Hauptcola. Der Strain reagierte sehr gut auf LST und Super LST.

  J. G.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Skywalker OG Runtz XL Auto (Sweet Seeds) feminized
Skywalker OG Runtz XL Auto (Sweet Seeds) feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.