Hellfire OG (Kannabia) feminized

(2)

Hellfire OG van Kannabia heeft een ongelooflijk rustgevend effect, naast een intens zoete citrussmaak en -geur. Als een vleermuis uit de hel groeit deze strain zo krachtig dat het bijna eng is, en produceert ze een overvloedige oogst, bestaande uit sterke wiet. Daarmee is ze perfect voor zowel nieuwkomers als veteranen. Hellfire OG is een indica-dominante hybride die je echt in vuur en vlam zet.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Hellfire OG: een snelgroeiende strain met een volle smaak

Met een spectaculaire smaak en duivelse sterkte weet Hellfire OG ongelooflijk te vlammen en zorgt ze voor een buitengewone ervaring, op alle fronten. Ben je op zoek naar een ware alleskunner? Let dan even goed op.

Hellfire OG ontstond door Hellfire met White Widow te kruisen. De strain is daarmee een 80% indica-dominante krachtpatser die geweldig is voor binnen en buiten. Ze is flexibel, veerkrachtig en ontvankelijk en daarom een geschikte optie voor telers van alle niveaus. Wil je SOG, ScrOG of andere trainingstechnieken gebruiken? Dan is dit een zeer meewerkende en gewillige kandidaat. Ze is ook bestand tegen ongedierte, ziektes en vocht. Dit benadrukt maar weer waarom dit een uitstekende keuze voor alle soorten kwekers is!

Met een korte, maar extreem productieve bloei van slechts vijftig dagen denk je misschien dat Hellfire OG een autoflower is. Dat is echter niet het geval. Met een fantastische oogst van 600g/m² binnen en 700g/plant buiten (waar de plant eind september klaar is), is het ongelooflijk wat deze soort in zo'n korte tijd kan doen.

Met een heerlijk en complex terpenenprofiel trakteert Hellfire OG je op een intense citrussmaak zodra je je voorraadpot opent. Ongeacht of je nu rookt, vapet of er hasj van maakt, is de ervaring doordrongen met een intens citroenachtig vleugje. Daarmee is deze strain superaangename rookwaar. Hoewel de high aan de rustgevende en verzachtende kant is, garanderen het hoge THC-gehalte en de stimulerende terpenen een welkome euforie. Dit alles maakt Hellfire OG goed gezelschap als je na het werk of in het weekend de nodige ontspanning zoekt.

Hellfire OG (Kannabia) feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Hellfire X White Widow
Genetica Indica-dominant
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 550-600 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Hellfire OG (Kannabia) feminized
Hellfire OG (Kannabia) feminized