Mimosa Dream (Kannabia) Feminized

Mimosa Dream bestaat uit de genen van Clementine en Purple Punch. Na een bloei van ongeveer 63 dagen trakteert deze compacte, veerkrachtige en stabiele hybride je op prachtige paarse wiet met een zoet citrusaroma en rustgevende high die ideaal is voor in de avond.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Kannabia - Mimosa Dream: geschikt voor binnen, buiten en tuinkassen

Mimosa Dream is een heerlijke, productieve en evenwichtige hybride van Kannabia Seed Company. Deze strain ontstond door het kruisen van de friszure Clementine met de sterke Purple Punch. Ze is daarmee uiterst evenwichtig, met een sterk, rustgevend effect, complexe geuren en eigenschappen die zich perfect lenen voor zowel binnen- als buitenomstandigheden.

Mimosa Dream is een robuuste, veerkrachtige en snelgroeiende plant. Hoewel ze wel 200cm hoog kan worden, heeft ze gemiddelde internodale afstanden, wat haar toch compact maakt. Daarbij kun je haar prima trainen om haar op diverse manieren te laten groeien. Ook in een kleine kweekruimte of tent kun je haar groei met LST, ontbladeren en snoeien goed in toom houden. En dankzij haar stabiele genen presteert Mimosa Dream tevens uitstekend in een SOG. Op die manier kun je in een kleine ruimte toch een behoorlijke oogst binnenhalen. Buiten kun je Mimosa Dream gewoon haar gang laten gaan, maar de meeste telers toppen haar verschillende keren om haar meerdere grote wiettoppen te laten ontwikkelen. Gemiddeld duurt de bloei 63 dagen, waarna ze binnen grofweg 500g/m² oplevert en buiten tot 700g per plant. Handig om te weten: houd de temperatuur 's nachts wat lager om de prachtige, dieppaarse kleur van Mimosa Dream te bevorderen.

Dankzij haar genen heeft Mimosa Dream een ongelooflijk zoet, heerlijk aroma met vleugjes scherpe grapefruit en pompelmoes. Tijdens het roken weet ze je lichaam en geest bijna onmiddellijk tot rust te brengen. Je komt daarbij in een rustige, bijna meditatieve staat die ideaal is voor een rustige avond waarop je van je favoriete album, film of boek wilt genieten. Mimosa Dream maakt je steeds wat slaperiger, vrolijker en uiteindelijk klaar om naar bed te gaan. Bestel nu je wietzaadjes en ervaar deze ongelooflijke hybride van Kannabia Seeds zelf!

Mimosa Dream (Kannabia) Feminized Product Informatie
Merk Kannabia
Ouders Clementine x Purple Punch
Genetica 50% Indica / 50% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 19%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) 200cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 650-700 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mimosa Dream (Kannabia) Feminized
Mimosa Dream (Kannabia) Feminized