Amnesia Lemon (Silent Seeds) Feminized

Op zoek naar een veelzijdige sativa dominante soort voor in je binnen- of buitentuin? Amnesia Lemon van Silent Seeds combineert op een perfecte manier de genen van Amnesia met die van Lemon Skunk. Hiermee is ze een heerlijke, sterke strain die geschikt is voor zowel binnen als buiten.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Silent Seeds - Amnesia Lemon: een coffeeshopklassieker met een zoete twist

Amnesia Lemon is een hoogwaardige feminized wietsoort van Silent Seeds. Deze sativa-dominante kruising van Amnesia en Lemon Skunk, twee Nederlandse coffeeshopklassiekers, zorgt voor smakelijke en sterke rook die zelfs het hart van de meest kieskeurige cannabisconnaisseur weet te veroveren. Ze geeft een sterk aroma af en biedt een verkwikkende, bijna psychedelische high die urenlang aanhoudt. Oh, en hadden we al gezegd dat ze lonend om te kweken is?

Haze-soorten als Amnesia staan (o.a.) bekend om hun lange bloeiperiode, neiging om te stretchen en gevoeligheid voor ongedierte en overbemesting. Door Amnesia met Lemon Skunk te kruisen, heeft Silent Seeds echter een sativa-dominante strain gecreëerd die erg veerkrachtig, sterk, stabiel en veelzijdig is. Binnenshuis is Amnesia Lemon een goede kandidaat voor een sea of green (SOG). Dit helpt om de hoogte onder controle te houden, terwijl de opbrengstpotentie wordt gemaximaliseerd. Let erop dat Amnesia Lemon houdt van een iets zuurdere en leemachtige grond en dat ze vaak wat minder voeding nodig heeft dan andere soorten.

Buiten kan Amnesia Lemon gekweekt worden in een grote pot of direct in de aarde; je krijgt enorme, torenhoge planten die gemakkelijk zo’n 1500g/plant opleveren. Binnen kun je oogsten verwachten van tot wel 500g//m², afhankelijk van je kweekstijl.

Als de oogsttijd aanbreekt, zal Amnesia Lemon je belonen met grote, zware en compacte toppen die naar citroen, Haze, wierook, kruiden en Skunk ruiken. Ze levert bovendien veel trichoomrijke wiettoppen op, wat haar ideaal maakt voor kwekers die hun eigen extracten willen maken. Bij het blowen zal Amnesia Lemon direct je ‘brain fog’ weghalen en je energie geven. Geniet van haar vroeg in de ochtend voor een hemels begin van de dag, in de namiddag voor een extra kick of bij creatieve activiteiten om de creativiteit te laten stromen. Met 17-22% THC is ze opwekkend, maar niet te overheersend.

Amnesia Lemon (Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Original Amnesia x Lemon Skunk
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Lemon (Silent Seeds) Feminized
Amnesia Lemon (Silent Seeds) Feminized