Watermelon Runtz (Silent Seeds) Feminized

Als je op zoek bent naar ongelooflijke smaken zit je hier goed: Watermelon Runtz van Silent Seeds pronkt met een heerlijke smaak en geur, aangevuld door euforische effecten en een heel gemakkelijke kweekervaring. De bloei duurt slechts 65 dagen, dus voordat je het weet, is ze oogstrijp!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Silent Seeds - Watermelon Runtz: zoete, exotische smaken en wilde effecten

Watermelon Runtz is een indica-dominante, fotoperiode, feminized strain, ontstaan uit een kruising tussen Watermelon Zkittlez en Runtz. De fijne mensen bij Silent Seeds hebben haar heel nauwkeurig ontwikkeld, waardoor ze exotische, verfrissende smaken en een behoorlijk sterk effect biedt. Daarnaast trakteert ze je op een moeiteloze kweekervaring waarmee ze zowel geschikt voor beginners als voor doorgewinterde kwekers is.

Watermelon Runtz kun je binnen en buiten telen en ze is je ideale metgezel in zowel een mediterraan als meer gematigd klimaat. Ze vraagt slechts wat liefde en onderhoud om lonende resultaten te behalen. De bloei duurt ongeveer 65 dagen. Binnen loopt de oogst op tot wel 550g/m². Als je echter buiten kweekt, is een gigantische opbrengst mogelijk van wel 1400g/plant.

Fans van een sappige, zoete en tropische smaak zijn met Watermelon Runtz helemaal in hun nopjes. De geuren en smaken komen goed naar voren bij het roken of vapen. Daarnaast is ze erg geschikt als je graag edibles of concentraten maakt.

Het is echt genieten geblazen met Watermelon Runtz, ongeacht hoe je van de wiet geniet. Het effect bestaat allereerst uit euforische sensaties die langzaam in een vette stone overgaan. Om die eerste rush te ervaren, hoef je slechts enkele trekken te nemen. Watermelon Runtz bevat ongeveer 22% THC, waardoor ze echt verleidelijk sterk is.

Watermelon Runtz (Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders Watermeloen Zkittlez x Runtz
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) 300cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor 1000+g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Watermelon Runtz (Silent Seeds) Feminized
Watermelon Runtz (Silent Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.