Moby Dick Auto (Silent Seeds) Feminized

Moby Dick Auto van Silent Seeds pronkt met ongelooflijke eigenschappen, maar ook de geur en het effect waar de originele Moby Dick zo bekend om staat. Of je nu binnen of buiten kweekt, Moby Dick Auto verrast je met zowel de kwaliteit als de kwantiteit van de oogst.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Silent Seeds - Moby Dick Auto: een perfect evenwichtige autoflower

Moby Dick Auto van Silent Seeds is een bekroonde autoflower die licht sativa dominant is. De robuuste eigenschappen, slanke morfologie en bovengemiddelde afmetingen maken deze soort een extreem aantrekkelijke keuze voor telers van autoflowers die grotere, productievere planten wensen. Maar Moby Dick biedt veel meer dan een uitbundige groei. Met 22% THC en een unieke mix van terpenen garandeert ze ook een verrukkelijke, evenwichtige rookervaring.

Moby Dick Auto kiemt zeer snel en groeit uit tot sterke, veerkrachtige zaailing. Tijdens de vegetatieve groei (die zo'n 3–4 weken duurt), bereikt Moby Dick Auto een hoogte van 140cm met een dunne hoofdstam, gemiddelde internodes en een hoop gezonde bladeren. Zodra ze gaat bloeien, kan het zijn dat Moby Dick Auto nog een eind de hoogte in schiet, terwijl ze zich voorbereidt om het gewicht van haar grote en compacte toppen te dragen.

Net als de originele Moby Dick produceert Moby Dick Auto een hoop hars. Dat maakt haar een uitstekende kandidaat voor telers die graag hun eigen concentraten maken. Als haar formaat nog geen reden is om te twijfelen of dit een autoflower is, dan is haar oogst dat wel. Binnen kan Moby Dick Auto tot wel 500g/m² produceren en buiten tot 230g/plant. De wiet is felgroen en compact met volle, ronde kelken, een hoge top-bladverhouding en vuurrode stampers.

Na het drogen en curen, stralen de toppen van Moby Dick Auto een rijk aroma uit met onderliggende geuren van zoete citrus en vleugjes dennen, cederhout en specerijen. Dit is karakteristiek voor een complex terpenen profiel dat rijk is aan limoneen, pineen en linalool. Rook Moby Dick Auto in een joint of vaporizer en geniet van haar zoete, aardse rook die mentaal stimulerend en tegelijkertijd fysiek rustgevend is. Het effect komt snel op en houdt uren aan. Dankzij het evenwichtige karakter kun je er zowel overdag als 's avonds van genieten.

Moby Dick Auto (Silent Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Silent Seeds
Ouders White Widow Auto + Haze 2.0 Auto
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC 22%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) Gemiddeld
Hoogte (Outdoor) 140cm
Opbrengst Indoor Tot 500g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 250g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Moby Dick Auto (Silent Seeds) Feminized
Moby Dick Auto (Silent Seeds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.