Amnesia Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized

(4)

Wat gebeurt er als je een Nederlandse coffeeshop-klassieker combineert met een favoriet uit een Amerikaans dispensarium? Dan krijg je Amnesia Zkittlez Auto, een strain om van te watertanden, met fruitige Haze-geuren en een tripachtig effect waarmee het voelt alsof je naar de maan en weer terug vliegt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (4)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Amnesia Zkittlez Auto: het beste uit twee werelden

Amnesia Zkittlez Auto van FastBuds bevat het beste van old-school Nederlandse strains en new school Caligenen en is daarmee een krachtige, snelbloeiende plant met een bijna psychedelisch effect. Als een sativa-dominante autoflower (75%), groeit ze uit tot middelgrote hoogten en presteert ze zowel binnen als buiten buitengewoon goed. Zo produceert ze toppen van de hoogste kwaliteit die je zo bij een coffeeshop of dispensarium zou kunnen vinden!

Het kweken van Amnesia Zkittlez Auto is supersimpel, dankzij de energieke en stabiele genen van de strain. Met een sterke start als zaailing kan ze uitgroeien tot een respectabele hoogte van 120cm, waarbij ze een sterke stam, robuuste takken, grote bladeren en een enorme hoofdtop ontwikkelt, waarmee ze je meteen omver zal blazen als ze begint te bloeien. De vegetatieve fase duurt meestal 3-4 weken, waarna je zult zien dat Amnesia Zkittlez Auto zich wat uitstrekt als voorbereiding op het dragen van haar grote, zware toppen. Naarmate de wiettoppen rijpen, krijgen ze een smakelijk, fruitig aroma dat het beste van old-school Amnesia Haze-terpenen met de unieke geur van Zkittlez combineert.

Alhoewel de oogst afhankelijk is van je kweekstijl, kun je ongeveer 9-10 weken na de ontkieming een oogst verwachten van wel 600g/m² binnen en 200g/plant buiten. Als je buitenshuis kweekt, vergeet dan niet dat Amnesia Zkittlez Auto houdt van een warm klimaat en slechts matig tegen ongedierte en ziekteverwekkers bestand is. Haar dichte toppen houden snel vocht vast, dus zorg dat je haar weghoudt van regen of een hoge luchtvochtigheid, vooral gedurende de laatste bloeifasen.

Eenmaal geoogst, zal Amnesia Zkittlez Auto je belonen met compacte, zware toppen met strakke, dikke kelken en rijke, kleverige, superaromatische hars. Na het drogen en curen, verspreidt ze een rijk aroma dat het citroenachtige en kruidige van Amnesia met de tropische snoepzoetheid van Zkittlez combineert. Het effect slaat onmiddellijk in en bestaat uit een superenergieke high die je creativiteit, de sfeer en je gemoedstoestand verbetert en tegelijkertijd het lichaam ontspant. Ben je op zoek naar een autoflower als geen ander? Bestel dan vandaag nog Amnesia Zkittlez Auto van FastBuds!

Amnesia Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Amnesia Zkittlez Auto
Genetica 25% Indica / 75% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 24%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor Tot 600g/m²
Opbrengst Outdoor Tot 200g/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
    (4)
    Bekijk alle reviews
    24/Feb/2024

    Top!!!
    Amnesia Haze x Zkittlez, mehr braucht man nicht zu sagen. Super lecker, super stark. Absolut zu empfehlen.

    B. S.
    10/Jan/2024

    Sehr lecker!
    ... und angenehm in der Wirkung, mit feinen karamellartigen Geschmacksnoten.

    M. N.
    26/Nov/2022

    AMNESIA ZKITTLEZ AUTO
    Noch nicht dazu gekommen. Kann aber jeden Zamnesia und Fast Buds Produkte nur empfehlen. Man wird nie enttäuscht.

    M. M.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Amnesia Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized
Amnesia Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.