Gorilla Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized

(2)

Gorilla Zkittlez Auto treuzelt niet en haast zich in 9 weken van zaad tot oogst. In die tijd produceert ze ongelooflijk zoete en sterke wiet. Ze is makkelijk in toom te houden en robuust genoeg voor allerlei klimaten en omstandigheden. Dit maakt haar een uitstekende keuze voor alle telers. Bovendien levert ze een enorme oogst, dus laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

FastBuds - Gorilla Zkittlez Auto: zoete wiet in rap tempo

Extreem zoet en sterk zijn maar twee termen om Gorilla Zkittlez Auto te omschrijven. Toch heeft ze nog zoveel meer te bieden. Ze bloeit razendsnel en is makkelijk thuis te telen. Gorilla Zkittlez Auto is een indica dominante (70%) autoflower die zich makkelijk laat telen en verzorgen. Daarmee is ze ideaal voor beginners, maar ook voor ervaren wietkwekers. We laten je graag zien wat ze allemaal in petto heeft.

Deze strain is geschikt voor zowel binnen als buiten, aangezien ze zich makkelijk aanpast en weinig onderhoud vereist om goed te presteren. Ze wordt zelden hoger dan 110cm en is daarmee perfect voor een kleinere of eerste thuiskweek. Voorzie haar van wat liefde en aandacht en ze zal je met heerlijke wiet belonen. Al na 9 weken is de strain klaar voor de oogst. Binnen kun je een opbrengst van ongeveer 550g/m² verwachten en buiten tot 200g/plant. Niet slecht voor een plant van haar formaat.

Gorilla Zkittlez Auto komt pas echt tot haar recht na het drogen en curen van de geoogste wiet. Een mix van zoete smaken en sterkte is veel gevraagd, maar daar draait deze strain haar hand niet voor om. Geniet van fruitige, hartige en citrusachtige smaken en geuren die verrukkelijk zijn in een joint of vaporizer, maar natuurlijk ook in heerlijke edibles. Met een THC-gehalte van zo'n 25% is Gorilla Zkittlez Auto absoluut niet gierig als het om de sterkte gaat. Na gebruik, ervaar je een intense cerebrale high die je fysiek ontspant en diep rustgevend is. Perfect voor het eind van de dag, wanneer je gewoon even niks wilt doen.

Gorilla Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized Product Informatie
Merk Fastbuds
Ouders Gorilla Zkittlez
Genetica Indica dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 110cm
Hoogte (Outdoor) 110cm
Opbrengst Indoor 500-550 gr/m²
Opbrengst Outdoor 150-200 gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  01/Jul/2023

  Na dann mal...
  Wunderschöne, atemberaubende (kicher) Lady! Neben Wasser und einmal die Woche Melasse und Bananentee bekommen Sie nur "Liebe" Ja macht mich nur an, aber ich bin IHR verfallen... Hätte Euch gerne ein Bild .... Na ja, viellcht nächstes Jahr

  M. B.
  14/Sep/2022

  Gorilla Zkittlez Auto (FastBuds) feminisiert
  freue mich auf die Pflänzchen

  H. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gorilla Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized
Gorilla Zkittlez Auto (FastBuds) Feminized