Pink Magic Fast Version (Growers Choice) Feminized

Houd je van soorten die een opbeurende, creatieve en sociale high bieden? Pink Magic van Growers Choice heeft precies die effecten, naast nog veel meer positieve eigenschappen. Ze produceert prachtige, compacte roze toppen en doet er maar acht weken over om haar bloei te voltooien. Moeten we nog meer zeggen?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Growers Choice - Pink Magic Fast Version: zware wiettoppen met roze kleuren

Pink Magic is een unieke hybride van Growers Choice die opvallende toppen met unieke roze kleuren produceert. De breeders hebben haar ouders niet bekendgemaakt, maar we weten wel dat haar genetisch profiel voor 60% uit sativa en voor 40% uit indica bestaat en dat ze wel 25% THC kan bevatten. Deze snelle soort bloeit binnen maar acht weken, is supermakkelijk te kweken en biedt een sterk, cerebraal en euforisch gevoel, waardoor je je opgewekt en gefocust voelt.

In de kweekruimte hoef je vrijwel niet naar Pink Magic om te kijken. Binnen blijven de planten klein van formaat (90–120cm), terwijl ze onder de zon 200cm hoog kunnen worden. Ze hebben korte internodes en donkergroene bladeren. Pink Magic is bijzonder resistent tegen schimmel, ongedierte en ondermaatse teeltomstandigheden. Daarmee is ze geweldig voor buitenkwekers in een gematigd klimaat met korte zomers; misschien nog wel beter dan andere soorten. Binnen kun je na een bloei van acht weken oogsten en tot 550g/m² verwachten. Buiten zijn de planten in de eerste week van oktober klaar om geoogst te worden.

Het roken van Pink Magic is al net zo aangenaam als het telen ervan. Dankzij haar sterke genen levert ze compacte, zware toppen met een rijk aroma dat doet denken aan stoofperen en room, met vleugjes frisse dennen. Haar smaak is zoet en bloemig en het effect raakt je direct in je hoofd. Je komt hierbij in een opbeurende, euforische stemming die perfect is voor sociale gelegenheden, voor een training of wanneer je creatief aan de slag wilt.

Pink Magic Fast Version (Growers Choice) Feminized Product Informatie
Merk Growers Choice
Ouders ?
Genetica 40% Indica / 60% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 25%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 120cm
Hoogte (Outdoor) 200cm
Opbrengst Indoor Tot 550g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Pink Magic Fast Version (Growers Choice) Feminized
Pink Magic Fast Version (Growers Choice) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.