Durban Poison (Nirvana) Feminized

Durban Poison heeft eigenlijk geen introductie nodig. Als je van plan bent om deze klassieke sativa-dominante dame thuis te telen, probeer dan deze versie van Nirvana Seeds. Deze snelle, makkelijk op te kweken zaden bieden je alles wat zo tof is aan Zuid-Afrikaanse strains!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Nirvana Seeds - Durban Poison: een snelbloeiende sativa

Vanaf haar ontdekking in de jaren 70 door Ed Rosenthal, is Durban Poison een waar begrip in de cannabiswereld. En met haar heerlijke geur en smaak, snelle bloeitijd en trippy effecten, is het niet moeilijk te begrijpen waarom deze klassieker nog altijd favoriet is bij rokers over de hele wereld. Dankzij het deskundige team van Nirvana Seeds is het beste van Durban Poison behouden gebleven en zijn haar genen beschikbaar gesteld voor kwekers wereldwijd. Hun simpele zaad bestaat uit Durban Poison en een snelle Skunk, wat planten met 15% THC oplevert.

Durban Poison van Nirvana Seeds is een grote sativa-dominante soort. Ze groeit krachtig en ontwikkelt lange, slanke stengels die in hun zoektocht naar zonlicht behoorlijk hoog worden. De internodale afstand is, zoals je zou verwachten, vrij lang en de bladeren krijgen een prachtige heldergroene kleur. Durban Poison heeft dan ook behoorlijk wat ruimte nodig om te groeien. Net als het origineel voltooit deze variant haar bloei in slechts 8-9 weken, wat een record is voor een sativa van dit kaliber. Binnen kun je een bevredigende oogst van 450g/m² verwachten.

Als het eenmaal tijd is om te oogsten, zal Durban Poison je belonen met lange, strakke toppen die de stelen bijna volledig bedekken. Ze produceert mooie, rijke hars die zoet en aards is, met sporen van donkere kruiden (vooral anijs). Haar effect is direct merkbaar na de eerste hijs en zorgt voor sterke, energieke euforie. Durban Poison is daarmee ideaal in sociale situaties, wanneer je creatief wilt zijn of als je functioneel en gefocust wilt blijven.

Durban Poison (Nirvana) Feminized Product Informatie
Merk Nirvana Seeds
Ouders South African x Dutch Genetics
Genetica Sativa-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Hoogte (Indoor) Hoog
Hoogte (Outdoor) Hoog
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Durban Poison (Nirvana) Feminized
Durban Poison (Nirvana) Feminized