Emerald Fire OG Automatic (Humboldt Seed Company) feminized

(1)

Zoals we allemaal weten, is uiterlijk niet alles. Maar als een soort er zo goed uitziet als Emerald Fire OG Automatic, dan geeft dat je zeker een indicatie van waartoe ze in staat is. Als je op zoek bent naar een makkelijke teelt die geschikt is voor elke omgeving, is deze strain voor jou. Na een korte levenscyclus trakteert deze wietplant op een flinke berg smaakvolle toppen.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (1)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seed Company - Emerald Fire OG Automatic: vurige en verrukkelijke wiet voor iedereen

Het team van Humboldt Seed Company heeft een heel lekkere, sterke soort ontwikkeld die met haar vurig rode uiterlijk elke kweekruimte opfleurt. Emerald Fire OG Automatic is een autoflower die, dankzij vakkundig vervaardigde genen, een uitstekende ervaring levert van zaad tot oogst en nog lang daarna.

Als een autoflowering strain is het telen van Emerald Fire OG Automatic een fluitje van een cent, zelfs in de handen van beginnende telers. Emerald Fire OG Automatic is geschikt voor zowel binnen als buiten en vereist nauwelijks snoeiwerk of onderhoud om geweldige resultaten te behalen. Na het kiemen, haast ze zich in slechts 11-12 weken naar de oogst. Vervolgens word je beloond met indrukwekkend grote en dichte toppen die zeker de aandacht zullen trekken.

Na het oogsten, drogen en curen, kun je pas echt ervaren waar Emerald Fire OG Automatic toe in staat is. Het eerste wat je aan de wiet zal opvallen, is het doordringende, aangename aroma. De geur is een duidelijke hint naar de smaak. Je kunt de wiet prima roken of vapen, maar je kunt er ook heerlijke concentraten mee maken. Verheug je op een sterke citrussmaak met accenten van aarde en dennen.

Dankzij een grote verscheidenheid aan fijn afgestemde en complementaire terpenen en cannabinoïden, zijn de effecten van Emerald Fire OG Automatic even ontspannend als opbeurend. Met een THC-gehalte van ongeveer 23-28% slaat die euforische high snel en hard in. Daarmee heb je een perfecte metgezel om mee te chillen aan het einde van een lange dag.

Emerald Fire OG Automatic (Humboldt Seed Company) feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seed Company
Ouders Darnk Heart nursery's Fire OG x Humboldt OG x Dark Heart Nursery's Fire OG
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 11-12 weken van zaadje tot oogst
THC 28%
CBD Laag
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
  (1)
  View all reviews
  12/Jan/2023

  Fire
  Smells and looks just like the fire OG we used to grow back in Cali. One of the best autos I have ever grown. Super stinky

  B. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je niet ingelogd bent als klant

Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Emerald Fire OG Automatic (Humboldt Seed Company) feminized
Emerald Fire OG Automatic (Humboldt Seed Company) feminized