Mint Jelly Automatic (Humboldt Seed Company) gefeminiseerd

(3)

Humboldt Seed Company presenteert de verrukkelijke, sterke Mint Jelly Automatic. Deze veerkrachtige indica dominante autoflower haast zich in slechts 10 weken naar de oogst. Bovendien ontwikkelt ze tot 30% THC en trakteert op smaken van munt en opwekkende vibes. Wat wil je nog meer van een autoflower?

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (3)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seed Company - Mint Jelly Automatic: fris, smaakvol en sterk

Mint Jelly Automatic van Humboldt Seed Company is het resultaat van het kruisen van Sour Apple Auto met een beetje Hella Jelly. Het telen van deze indica dominante autoflowering strain ongelooflijk eenvoudig. Na een heel korte levenscyclus oogst je waanzinnig sterke wiet.

Telers hebben genoeg opties als het gaat om het telen van Mint Jelly Automatic. Ze is een zeer veerkrachtige strain die eigenlijk nauwelijks interventie nodig heeft. Als je wel wat wilt spelen, is ze heel ontvankelijk voor LST en ontbladering. Met haar compacte formaat zal Mint Jelly Auto waarschijnlijk niet veel ruimte in beslag nemen, waardoor ze ideaal is voor discrete kweekoperaties, zowel binnen als buiten. Van zaad tot oogst heeft ze slechts 10-11 weken nodig en je mag een opbrengst van ongeveer 85-225g/plant verwachten.

Na het oogsten, is het tijd om de wiet van Mint Jelly Automatic te ervaren. Haar dikke, compacte toppen stralen direct zoete, muntachtige geuren uit, waardoor je een goede indicatie krijgt van de smaaksensaties. Bij het roken of vapen, helt Mint Jelly Automatic over naar de zoetere kant, met geuren die doen denken aan pepermuntglazuur met een vleugje vanille. Als we beweren dat ze om van te watertanden is, overdrijven we niet!

Voor wat betreft het effect, houdt Mint Jelly Automatic zich ook niet in. Sterker nog, ze is ongelooflijk krachtig. Het THC-gehalte loopt op tot wel 30% THC (gemiddeld 22-27% THC), waardoor een zwaar effect vanzelfsprekend is. Als gevolg hiervan moeten beginners het rustig aan doen met deze strain. Reken op een euforische, cerebrale high die naar een langdurige en ontspannende stone verschuift.

Mint Jelly Automatic (Humboldt Seed Company) gefeminiseerd Product Informatie
Merk Humboldt Seed Company
Ouders Sour Apple X Hella Jelly
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken van zaadje tot oogst
THC 30%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (3)
  (3)
  View all reviews
  28/Jul/2023

  That Taste
  Some of the best plants i had...

  M. W.
  11/Jun/2023

  Very Nice
  Early smell of the plant is very fruity and sweet, then later on comes a smell of lavender, turning into more of a cinnamon-pastry type of smell.

  N. B.
  12/Jan/2023

  Yeild
  Nice dense buds that smell just like mint candy. Very happy with Bud structure.

  B. P.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mint Jelly Automatic (Humboldt Seed Company) gefeminiseerd
Mint Jelly Automatic (Humboldt Seed Company) gefeminiseerd