Persian Pie (Greenhouse Seeds) Feminized

Persian Pie is een verrukkelijke wietsoort van Green House Seeds, met een vol aroma van citroen en banaan. Ze geeft je daarmee een rijkgeschakeerde, intense ervaring; één trekje van deze wiet is al voldoende om je geest te activeren en je lichaam te laten ontspannen!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Greenhouse Seeds - Persian Pie: een echt THC-monster

Persian Pie is een overheerlijke soort van de toppers van Green House Seeds. Met 60% indica en 40% sativa heeft ze een indica-dominant genetisch profiel. Dat komt omdat ze een kruising tussen Lemon Tree en Banana Krumble is. Persian Pie groeit snel, is sterk, doet het goed in verschillende substraten en omgevingen (binnen en buiten), en levert na een snelle bloeifase veel toppen op.

Je kunt Persian Pie dankzij haar sterke genen heel gemakkelijk kweken. De zaailingen groeien snel uit tot stevige planten. Je ziet aan haar dicht opeengepakte knopen en dennenboomstructuur echt de kenmerken van indica terug. Omdat ze zo sterk is, leent Persian Pie zich buitengewoon goed voor vele vormen van training, of je nu LST of HST wilt toepassen. Haar bloeitijd bedraagt binnenshuis grofweg 8-9 weken, waarna ze boordevol zware toppen zit, die ze graag door jou laat afsnijden en drogen. Binnenshuis bereikt Persian Pie een hoogte van 120-180cm, en in de buitenlucht kan ze maar liefst 200-350cm hoog worden. De opbrengst is niet altijd gelijk, maar over het algemeen kun je buiten rekenen op een verbluffende hoeveelheid van 3500g per plant.

Misschien kun je haast niet wachten tot Persian Pie helemaal uitgebloeid is en wil je haar het liefst zo snel mogelijk proeven. Maar rustig aan; ze is het wachten meer dan waard. Ze krijgt een citroenachtig aroma met vleugjes aarde en citrusvruchten. Aan de andere kant heeft ze genoeg genen geërfd van Banana Krumble, om dat citroenaroma met geuren van zoete, gesuikerde bananen aan te vullen. Persian Pie heeft daarbij een THC-gehalte van 27%, dus je hoeft er niet superveel van te gebruiken. Al na één trek ervaar je een sterk mentaal effect, gevolgd door een ontspannende 'full-body buzz'.

Persian Pie (Greenhouse Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Greenhouse Seeds
Ouders Lemon Tree x Banana Krumble
Genetica 60% Indica / 40% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 27%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 180cm
Hoogte (Outdoor) 350cm
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Persian Pie (Greenhouse Seeds) Feminized
Persian Pie (Greenhouse Seeds) Feminized