Rainbow Donut Auto (Anesia Seeds) Feminized

(5)

Met 29% THC en een opbrengst tot wel 500g/m², zou je denken dat Rainbow Donut Auto geen autoflower is. Maar dat is ze wel degelijk! Negen weken na het kiemen, beloont Rainbow Donut Auto je al met eersteklas toppen die druipen van de hars.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (5)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Rainbow Donut Auto: sterk, smakelijk en snelgroeiend

Rainbow Donut Auto is een fast flower autoflowering strain met ongeveer 60% sativa-genen. Haar gehele levenscyclus duurt zo'n 9-10 weken en de dichte toppen krijgen razendsnel een dikke laag aromatische hars. Zoals de naam al suggereert, ontwikkelt Rainbow Donut Auto prachtige, heldergroene toppen met blauwpaarse tinten en feloranje stampers. Ze is werkelijk een genot om naar te kijken.

Na het kiemen, zie je al snel sterke zaailingen verschijnen die krachtig groeien. Over het algemeen bereikt Rainbow Donut Auto een hoogte van 70-120cm en duurt de groeifase ongeveer 3-4 weken, wat typisch voor een autoflower is. Anesia Seeds raadt aan wat LST en scrogging toe te passen om het dikke bladerdak ietwat te openen en de opbrengst te maximaliseren. Als ze overgaat naar de bloei, kan ze wat stretchen. Hoe dan ook, na het planten van de wietzaadjes, hoef je slechts 9-10 weken op de oogst te wachten. Onder ideale omstandigheden levert de plant een opbrengst van 450-500g/m² op als je binnen kweekt. Buiten kan de oogst echter oplopen tot wel 300g/plant.

De geuren, smaken en effecten van Rainbow Donut Auto zijn net zo indrukwekkend als haar kweekeigenschappen. Haar aroma wordt gedomineerd door sterke fruitgeuren, met vleugjes vers gebak. Dit werkt door in de smaak, maar bij het uitblazen bemerk je ook friszure accenten. Het geweldige effect komt bijna onmiddellijk na het blowen op; verwacht een warme, fysieke stone, gevolgd door golven euforie die je creatief, sociaal en opgewekt achterlaten. Doe het echter wel wat rustig aan met Rainbow Donut Auto, want ze bevat maar liefst 29% THC!

Rainbow Donut Auto (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Genetica Sativa dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken
THC 29%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 100cm
Hoogte (Outdoor) 120cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 250-300 gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (5)
  (5)
  View all reviews
  13/Sep/2023

  zaden
  5 zaadjes gekocht allemaal uitgekomen,top autoflower een aanrader ze grooien super snel,echt mooie plant,gr

  A. B.
  07/Jun/2023

  BG
  Hat gut gekeimt und riecht sehr fein. Im März pflanzen und im Juni Ernten, Super. Da kann man mehrere Ernten im Jahr planen.

  B. G.
  02/Jun/2023

  Zaden
  5 zaadjes gekocht, ze doen het alle 5 super.

  F. L.
  25/Apr/2023

  Zaden
  Groeien heel snel dit is pas autoflower

  A. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Rainbow Donut Auto (Anesia Seeds) Feminized
Rainbow Donut Auto (Anesia Seeds) Feminized