Frozen Black Cherry (Anesia Seeds) Feminized

(8)

Frozen Black Cherry is een THC-krachtpatser van Anesia Seeds. Met 35% THC en zoete, kersachtige terpenen levert deze soort een urenlange psychedelische stone, waar je het meest van geniet als je agenda leeg is.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (8)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Frozen Black Cherry: super bedwelmende kersentaart

Frozen Black Cherry is een van de nieuwste indica strains van Anesia Seeds, maar heeft inmiddels al de interesse van veel binnen- en buitenkwekers gewekt. Met 80% indica-genen biedt deze robuuste, compacte plant een snelle bloei, een geweldige plantstructuur en hoogte, en een ongelooflijke harsproductie. Als genetische afstammeling van Pacific Frost en Blackberry Moonrocks heeft ze een zoet kersenaroma, gedrongen topstructuur en een te gekke kleur.

Frozen Black Cherry groeit binnen meestal uit tot een hoogte van zo'n 100–140cm. Buiten kan ze echter een stuk hoger worden en wel 160–220cm bereiken. Ze heeft genoeg licht nodig, dus overweeg om haar buiten te kweken als je geen krachtige groeilamp in je kweekruimte of tent hebt. Vanwege haar indica-dominante karakter, ontwikkelt Frozen Black Cherry dikke, brede bladeren die makkelijk het licht naar de lagere delen kunnen blokkeren. Ontblader haar dus regelmatig (eenmaal per 1,5–2 weken) en gebruik LST om haar bladerdak wat open te breken. Tijdens de bloei ontwikkelt ze superveel hars en dijen de toppen snel uit als de kelken opzwellen. De complete bloeifase duurt ongeveer 8–9 weken. Anesia Seeds raadt daarbij aan tijdens de laatste weken een UVB lamp te gebruiken om de harsproductie nog verder te verhogen. Aan het eind kun je binnen een oogst van wel 500g/m² en buiten 1000g per plant verwachten.

De naam 'Frozen Black Cherry' vat perfect het uiterlijk en de smaken van deze hoogwaardige indica samen. Haar grote, keiharde wiettoppen zien er echt uit alsof ze zijn bevroren door een dikke laag hars. Het sterke aroma combineert zoete, rijpe kersenaroma's met een lichtzure, maar nog steeds zoete ondertoon van bosbessen. Tot slot zorgt 35% THC voor een onmiddellijke, bijna psychedelische mentale high en een sterke fysieke stone. Geniet hiervan terwijl je je favoriete film kijkt of naar een audioboek of muziek luistert en maak je borst maar nat voor een lange, rustgevende trip.

Frozen Black Cherry (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders Pacific Frost x Blackberry Moonrocks
Genetica 80% Indica / 20% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 8-9 weken
THC 35%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 140cm
Hoogte (Outdoor) 220cm
Opbrengst Indoor 450-500 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (8)
  (8)
  View all reviews
  20/Aug/2023

  Kirsch buffet
  Oberklasse Strain

  J. V.
  20/Aug/2023

  5 von 5 in 16std gekeimt
  Die Samen haben eine super Qualität, 5 von 5 in 16std, 100% quote. Mal sehen wie der wuchs in Flo living soil funktioniert

  M. A.
  01/Jun/2023

  Starke Sorte
  Vom Samen bis zur Blüte alles super gelaufen, hatte 60g Ertrag mit einer Pflanze. Sehr starke Wirkung. Versand wie immer schnell und zuverlässig mit Zamnesia.

  B. J.
  11/Apr/2023

  Seed Company
  Best Seeds on World , High Quality Product , the Non Plus Ultra

  T. R.
  03/Apr/2023

  Sehr gut
  Die Pflanze hält was sie verspricht. Zusammen mit Sleepy Joe von Anesia Seeds, ist sie die stärkste die ich jemals hatte. Pro Pflanze waren es 60/70g was super ist.

  R. H.
  28/Sep/2022

  Mi piace tanto amarena
  Germinazione 5 su 5. Pianta molto bella e produttiva

  L. C.
  26/Sep/2022

  Top
  Germinazione 100%

  F. M.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Frozen Black Cherry (Anesia Seeds) Feminized
Frozen Black Cherry (Anesia Seeds) Feminized