Future Island (Anesia Seeds) Feminized

(4)

Future Island is een razend sterke hybride van Anesia Seeds. Ze bestaat voor 70% uit sativagenen en trakteert je op een exotisch aroma van fruit. Bovendien bevat ze wel 34% THC en een rijke mix terpenen. Om het feest compleet te maken, levert ze zowel binnen als buiten goede prestaties. Als je de wiet rookt, geniet je van een gebalanceerde, spirituele en lichamelijke high.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (4)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Anesia Seeds - Future Island: een tropische traktatie met een pseudo-psychedelisch effect

Future Island bevat de genen van Future #1 en Imperium X. Hiermee is ze een sterke hybride die prima presteert als je haar simpelweg haar ding laat doen, maar ze kan ook training en andere bemoeienis behappen. Future Island zal je hart razendsnel veroveren, of je haar nu binnen of buiten kweekt.

Deze sterke hybride houdt van goed drainerende aarde, en aardig wat voeding en licht. Dit is een vrij grote strain die binnen 130-160cm hoog wordt, en zo'n 200-270cm in de buitenlucht. Ze houdt zich niet in en ontwikkelt een weelderig, breed bladerdak. Als je een ervaren teler bent, kun je Future Island prima snoeien, ontbladeren en trainen om haar bladerdak wat luchtiger te maken en de lichtpenetratie te verbeteren.

Vanwege haar robuuste genen is Future Island vrij goed bestand tegen ziektes en plagen. Probeer in de laatste weken van de bloei wel de luchtvochtigheid wat lager te houden. Haar compacte, kleverige toppen kunnen namelijk gemakkelijk vocht vasthouden. De opbrengst is indrukwekkend: reken op 650g/m² als je binnen kweekt en buiten op 800-1400g/plant.

De smaken, geuren en effecten van Future Island zijn absoluut uniek. Haar geweldige ouders hebben haar voorzien van een rijke mix terpenen en de toppen stralen een zoet, fruitig aroma uit. Laat je verbazen door de geuren van rijpe bananen, meloenen, mango's en perziken. Naast deze opvallende fruitgeuren bespeur je ook een subtiel aroma van verse munt. De soort smaakt voornamelijk zoet en fruitig en trakteert je op zijdezachte rook.

Met 34% THC heeft Future Island een sterk effect. Ze biedt stimulerende, bijna psychedelische mentale euforie en een diepe, lichamelijke stone. Dit is ideaal voor ontspanning of creatieve projecten, zolang je agenda maar leeg is. Als je een lage tolerantie hebt of een beginner bent, moet je echt voorzichtig zijn; het effect kan zelfs de meest doorgewinterde blowers overweldigen!

Future Island (Anesia Seeds) Feminized Product Informatie
Merk Anesia Seeds
Ouders Future #1 x Imperium X
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 34%
CBD Laag
Hoogte (Indoor) 160cm
Hoogte (Outdoor) 270cm
Opbrengst Indoor 600-650 gr/m²
Opbrengst Outdoor 1000+ gr/plant
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (4)
  (4)
  View all reviews
  08/May/2023

  Perfect.
  Grown in: 60/40 Coco/Perlite in 22.5l Air Pots Full Shogun Coco range of nutrients. Mars Hydro FC-E 4800 LED Mars Hydro 4x4 Tent 2 Plants Not Topped, but SCROG net used for level canopy. 495g total Yield. Knocks your socks off. Even the trim is coated with sugar leaves. Just placed my second order for these.

  A. T.
  04/May/2023

  Magnifique germination.
  Pour l'instant 100% germination.

  B. V.
  11/Apr/2023

  Seed Company
  Best Seeds on World , High Quality Product , the Non Plus Ultra

  T. R.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Future Island (Anesia Seeds) Feminized
Future Island (Anesia Seeds) Feminized