Ice Cream Cake Fast Flowering (Humboldt Seed Organization) Feminized

Humboldt Seed Organization presenteert Ice Cream Cake Fast Flowering. Deze strain is makkelijk te kweken en beloont je al na acht weken met een enorme hoeveelheid hars bedekte wiettoppen die zo zoet als suiker zijn. De rustgevende effecten helpen daarbij iedereen te ontspannen. Kweek Ice Cream Cake nu!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seed Organization - Ice Cream Cake Fast Flowering: heerlijke zoete 'cake', perfect voor elk moment

Een echte klassieker onder fans in de underground scene is nu geoptimaliseerd voor de massa. Ice Cream Cake Fast Flowering laat er geen gras over groeien en levert heerlijke wiet, met een snelheid die je normaal gesproken niet van een strain met deze genen zou verwachten. Deze rijke soort is ontstaan door de originele Wedding Cake met Elite OG Auto te combineren. Daarmee verdient dit meesterwerk echt een plaats in je kweekruimte of tuin!

Ice Cream Cake kweken is een fluitje van een cent. Deze strain is perfect voor zowel nieuwkomers als ervaren kwekers. Omdat je deze wiet binnen, buiten en in een tuinkas kunt kweken, kun je er eigenlijk alle kanten mee op. Ice Cream Cake doet er maar 7–8 weken over om haar vruchten af te werpen. Daarmee bloeit ze ongelooflijk snel. Bovendien ontwikkelt ze superveel hars en indrukwekkende kleuren die elke omgeving opfleuren. Ze is daarbij een indica-dominante strain die relatief laag bij de grond blijft, waardoor je haar makkelijk kunt snoeien.

Als de plant klaar is voor de oogst, trakteert Ice Cream Cake Fast Flowering je op een enorme lading wiet. Na het drogen en curen van de wiettoppen, kun je ze naar wens gebruiken. Zoals haar naam al suggereert, kun je een zoete, cakeachtige smaak en geur verwachten die rijk is aan vanille. Deze strain is daarmee perfect om te roken, vapen of om edibles en concentraten van te maken.

Naast een ongelooflijke smaak biedt Ice Cream Cake rustgevende effecten die een ware verademing zijn wanneer je na een lange dag tot rust wilt komen, zowel alleen als met vrienden.

Ice Cream Cake Fast Flowering (Humboldt Seed Organization) Feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Ice Cream Cake x Uncirculated Elite OG Auto
Genetica 70% Indica / 30% Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 7-8 weken
THC Hoog
CBD Laag
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Ice Cream Cake Fast Flowering (Humboldt Seed Organization) Feminized
Ice Cream Cake Fast Flowering (Humboldt Seed Organization) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.