Mango OG Auto (Humboldt Seed Organization) Feminized

(2)

Mango OG Auto heeft zowel de gemiddelde fan van wiet als de doorgewinterde connaisseur veel te bieden. Ze laat zich heel gemakkelijk kweken en haast zich in slechts negen weken van zaad naar oogst. Als je Mango OG Auto kweekt, mag je toppen verwachten waarvan het water je in de mond loopt. Ze smaakt zoet en tropisch en wekt sterke, relaxende sensaties op. Mango OG Auto moet je gewoon hebben.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
 • Meer informatie
 • Reviews (2)
 • Vragen (0)
 • Restricties
 • Video (0)
Meer informatie

Humboldt Seed Organization - Mango OG Auto: zoete, tropische sensaties van een gemakkelijke plant

Mango OG Auto van de Humboldt Seed Organization is van zaadje tot oogst een waar genot. Deze autoflower is het eindproduct van een kruising tussen Green Crack Auto en OG Kush Auto. De resultaten spreken voor zich, maar we vatten het graag voor je samen.

Mango OG Auto is een autoflowering strain. Daarmee is ze een veilige en robuuste optie voor beginnende kwekers, maar ook voor meer ervaren telers die een gemakkelijke, maar productieve plant zoeken. Je kunt haar binnen, buiten en in de kas kweken, want ze past zich makkelijk aan verschillende omstandigheden aan. Ze haast zich in negen weken van zaadje naar oogst, waardoor je in no time een grote berg hoogwaardige toppen in handen hebt. Met wat basisonderhoud kom je echt een heel eind.

Je kunt vast wel raden welke smaken en geuren je van Mango OG Auto kunt verwachten. Ze bevat terpenen van hoge kwaliteit en het water zal je in de mond lopen zodra je de toppen in handen hebt. De rijke smaken van citrus en zoete, tropische vruchten hebben de overhand, waarmee Mango OG Auto heerlijk is voor in je joint of vaporizer. Daarnaast is ze heel geschikt als je graag verrukkelijke concentraten en extracten maakt. Dit is dan ook een veelzijdige strain die op zelfs de meest stoïcijnse blowers indruk maakt!

Vanwege het hoge THC-gehalte, houdt het effect van Mango OG Auto lekker lang aan. Ze biedt een relaxende high, waarbij je van een urenlange stone geniet. Deze strain is ideaal voor gezellige bijeenkomsten, maar leent zich ook uitstekend voor een solosessie. De keus is aan jou!

Mango OG Auto (Humboldt Seed Organization) Feminized Product Informatie
Merk Humboldt Seeds
Ouders Green Crack Auto x OG Kush Auto
Genetica Indica dominante autoflower
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
CBD Laag
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.

Aanvullende informatie over dit product:

Reviews (2)
  (2)
  View all reviews
  20/Dec/2022

  Frky
  Salut à tous les Ardennais je vais essayer cette beauté voir un peu ce que ça donne en espérant ne pas être déçu salut à vous tous

  F. D.
  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Mango OG Auto (Humboldt Seed Organization) Feminized
Mango OG Auto (Humboldt Seed Organization) Feminized