Z&Z Auto (Exotic Seed) Feminized

Z&Z Auto is een verrukkelijke autoflowering strain van Exotic Seed. Ze is in slechts acht weken oogstrijp en produceert lange, compacte toppen. Geniet op elk moment van de dag van de fruitige geuren en het gebalanceerde effect van deze soort.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Exotic Seed - Z&Z Auto: fruitige wiet die ideaal is voor overdag

Z&Z Auto is een autoflowering versie van de Z&Z hybride van Exotic Seed. Deze strain is prachtig in balans. Ze helt iets over naar de sativakant, maar dit wordt tegengegaan door de genen van ruderalis. Z&Z Auto ontwikkelt zich in slechts acht weken, van zaad tot oogst, en produceert veel dikke, ijzige toppen die heerlijk naar tropisch fruit ruiken.

De wietzaadjes van Z&Z Auto kiemen snel en het duurt niet lang voor de krachtige zaailingen verschijnen die vlot naar de groeifase overgaan. Net als de originele Z&Z, ontwikkelt de autoflowering versie een heldergroen bladerdak met gemiddelde afstanden tussen de knopen. Dankzij de genen van ruderalis blijft Z&Z Auto mooi compact; reken op een plant van 85-90cm hoog. Ze stretcht ook minder sterk dan de originele Z&Z, waardoor ze geschikter is voor kleine kweekruimtes of tenten. Z&Z Auto zal krachtig groeien en binnen enkele weken een sterke hoofdsteel ontwikkelen met talloze zijtakken. De bloei begint vanzelf na een vegetatieve fase van ongeveer 3-4 weken. Aan het einde van de bloei is ze afgeladen met lange, compacte, ijzige toppen. De opbrengst varieert en is afhankelijk van de omgeving, maar onder ideale omstandigheden kun je tot wel 400g/m² oogsten.

Naast deze waanzinnige groeikenmerken, laten de geuren, smaken en effecten van Z&Z Auto ook weinig te wensen over. Ze ruikt zoet en ongelooflijk fruitig; denk aan een combinatie van citrus met tropische vruchten. Bij het inhaleren, vult de wiet van Z&Z Auto je mond met de smaken van vers fruit en de zoete nasmaak blijft behoorlijk lang hangen. Het effect is extreem goed in balans. Reken op mentale helderheid en creatieve, positieve uitbarstingen van energie. Je kunt het best vroeg in de morgen of gedurende de dag van Z&Z Auto genieten, maar ze is ook geweldig voor op een feestje of tijdens andere sociale gelegenheden.

Z&Z Auto (Exotic Seed) Feminized Product Informatie
Merk Exotic Seed
Ouders (Z3 x (Monster Mash Auto)F4
Genetica Auto Hybrid
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 8-9 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
Hoogte (Indoor) 90cm
Hoogte (Outdoor) 90cm
Opbrengst Indoor Tot 400g/m²
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Z&Z Auto (Exotic Seed) Feminized
Z&Z Auto (Exotic Seed) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.