Gush Mints S1 (Purple City Genetics) Feminized

Gush Mints S1 van Purple City Genetics ontwikkelt ruim 30% THC en behoort daarmee tot de allersterkste soorten van dit moment. Toch is het niet alleen de THC die deze strain zo aantrekkelijk maakt: ze groeit namelijk ook geweldig en heeft een geur waarvan het water je in de mond loopt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Gush Mints S1: een krachtpatser met meer dan 30% THC

Gush Mints S1 is het resultaat van een kruising tussen Kush Mints, F1 Durb en Gushers. Deze indica-dominante hybride is behoorlijk Kush-achtig en perfect als je binnen kweekt, al kan ze ook buiten prima prestaties leveren!

Dankzij haar compacte formaat, sterke groei en enorme veerkracht is Gush Mints S1 een geweldige aanvulling op elke kweek. Als je niet veel ervaring hebt, kun je haar gewoon haar ding laten doen. Meer ervaren kwekers kunnen haar echter ook trainen. Gezien haar volle bladerdak en compacte structuur (wat ook voor andere kruisigen van Purple City Genetics geldt) raden we aan haar regelmatig te snoeien en ontbladeren. Zodra de bloei aanbreekt, zal Gush Mints S1 binnen 9-10 weken toppen ontwikkelen. Ze stamt af van Kush, wat betekent dat je door de temperatuur in je kweekruimte of -tent de laatste weken van de bloei te verlagen oogverblindende paarse tinten kunt zien verschijnen.

Als Gush Mints S1 volgroeid is, zie je grote, vette bloemkelken, bedekt met een dikke laag glinsterende hars. Zowel vers als gerookt ruikt ze ongelooflijk intens. Reken op een aanhoudende geur van verse bloemen en kruidige Kush, met romige zaligheid en vleugjes brandstof. Ze heeft ook een wat bloemige smaak, met een pittige en romige nasmaak. En omdat ze ruim 30% THC bevat, kun je op een sterke high rekenen. Geniet van onmiddellijke euforie, die langzaam maar zeker overgaat in een volledig fysieke stone.

Gush Mints S1 (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders Kush Mints x F1 Durb x Gushers
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC 30%
CBD Laag
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Gush Mints S1 (Purple City Genetics) Feminized
Gush Mints S1 (Purple City Genetics) Feminized