Platinum Bird (Purple City Genetics) Feminized

Platinum Bird is een unieke hybride met genen van Gelato en Gush Mints, van Purple City Genetics. Ze heeft een geur om van te watertanden, een romige limoensmaak en biedt een ontspannende high, waar je urenlang plezier van zult hebben. En net als de andere strains van Purple City Genetics is Platinum Bird ook super veerkrachtig en groeit ze bijna overal!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Platinum Bird: een sterke Gelato-kruising met een heerlijke smaak

Platinum Bird is de volgende unieke strain van Purple City Genetics. De oppermachtige Gelato #33 en Gush Mints werden hiervoor met elkaar gekruist, wat een geweldige Amerikaanse strain op heeft geleverd, met een heel eigen smaak en geur. Bovendien is ze, met haar vele cannabinoïden en opbeurende terpenen, bijzonder om te roken en super ontspannend.

Dankzij haar uitgebalanceerde eigenschappen kun je Platinum Bird heel goed binnen en buiten kweken. De internodale afstand is vrij gemiddeld, de plant groeit krachtig en heeft een hoge stresstolerantie, waardoor ze goed op HST en LST reageert. In een tent of een kamer, kun je haar al met weinig inspanning mooi compact houden. Buiten zullen de planten daarentegen de zonnestralen als het ware opzuigen, behoorlijk groot worden en een oogst opleveren die daar bij past. Na een bloei van ongeveer negen weken zitten de planten vol met zware, harsrijke toppen en hebben ze maar weinig bladeren, waardoor je ze makkelijk kunt knippen.

Na het drogen en curen heb je keiharde, harsrijke toppen in handen, die een beetje naar benzine ruiken, met vleugjes citrus, dennen en koekjes. De smaak van Platinum Bird is erg romig en doet aan verse limoentaart denken. Ze heeft daarbij een super rustgevend effect op je hele lichaam en je wordt er urenlang blij en high van. Ga er maar van genieten!

Platinum Bird (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders Gelato 33 x Gush Mints
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Platinum Bird (Purple City Genetics) Feminized
Platinum Bird (Purple City Genetics) Feminized