Afberry Automatic (Purple City Genetics) Feminized

Afberry is een goed voorbeeld van geavanceerde autoflowering genetica, met een flinke berg enorme toppen als resultaat. Of je nu pas begint met kweken of al ervaring hebt, Afberry is een makkie om te kweken, en dat in slechts negen tot tien weken tijd. Geniet bij het blowen of vapen van haar geweldige smaken en rustgevende high!

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Purple City Genetics - Afberry: volle toppen die je geest tot rust brengen

Als je als kweker een voorkeur voor compacte toppen en een snelle bloeitijd hebt, dan hebben wij wat voor je! Maak kennis met Afberry, een geweldige autoflower, afkomstig van grootse soorten, namelijk Koosh en Afghan Kush Auto. Daarmee is dit een strain waar je als kweker maar geen genoeg van krijgt!

Of je Afberry nu binnen, buiten of in een kas kweekt, het kost niet meer dan negen tot tien weken om deze strain te laten rijpen. Daarbij heeft ze maar heel weinig verzorging nodig, alleen wat liefde en aandacht. Ze werkt echter ook goed mee als je met LST wilt experimenteren. Als ze eenmaal klaar is, kun je een geweldige berg compacte toppen oogsten, die zo groot zijn als golfballetjes.

Afberry heeft zonder meer de looks, maar in haar smaken en geuren blinkt ze ook uit. Dankzij haar verfijnde terpenen, kun je rekenen op een zoete druivensmaak, met wat Kush erdoor. Dat levert een lekkere strain op, die je zowel kunt roken als vapen. Het effect zal je ook omver blazen: Afberry heeft een hoog THC-gehalte dat je opbeurt, wat uiteindelijk in een ontspannende high overgaat.

Afberry Automatic (Purple City Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Purple City Genetics
Ouders Koosh x Afghan Kush Auto
Genetica Indica-dominant
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 9-10 weken van zaadje tot oogst
THC Hoog
Opbrengst Indoor Hoog
Opbrengst Outdoor Hoog
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Afberry Automatic (Purple City Genetics) Feminized
Afberry Automatic (Purple City Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.