Zaï Zaï (Perfect Tree) Feminized

(1)

Zaï Zaï is een voortreffelijke strain van Perfect Tree met een verrukkelijk aroma dat zoet fruit combineert met wat pit en romige ondertonen van brandstof. Haar effecten zijn stimulerend en verkwikkend, ideaal voor sociale gelegenheden of wanneer je een stone wilt die je productief en gefocust houdt.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (1)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Perfect Tree - Zaï Zaï: een opbeurende, creatieve stone

Zaï Zaï is een exotische hybride van Perfect Tree. Ze is ontstaan uit de geliefde Jet A van Perfect Tree, een plant met een intense petroleumachtige geur, en OZ Kush, een mix van de superzoete Zkittlez en Eddy OG. Zaï Zaï heeft daarmee een intens aroma, veel kracht en te gekke groeikenmerken.

Zowel voor beginnende als ervaren kwekers is Zaï Zaï een fluitje van een cent. Ze levert met minimale inspanning voortreffelijke oogsten op. Dankzij de sterke genen ontspruiten er uit feminized zaden snelgroeiende, veerkrachtige planten met evenwichtige kwaliteiten. De zaailingen groeien snel uit tot compacte, bossige wietplanten met gemiddelde internodiën en flink wat weelderige bladeren. Hoewel Zaï Zaï goed reageert op verschillende vormen van training, kun je haar ook gewoon haar gang laten gaan. Binnen duurt de bloei doorgaans negen weken, terwijl buitenplanten van begin tot midden oktober klaar zijn. Zaï Zaï produceert compacte toppen met weinig bladeren en een dikke laag aromatische hars, en is daarmee ideaal om concentraten van te maken.

Dankzij haar rijke concentratie cannabinoïden en terpenen heeft Zaï Zaï een uniek aroma met fruitige zoetheid en hartige vleugjes, tegen een romige, zure achtergrond van petroleum (met dank aan Jet A). Haar effecten zijn daarbij zeer verkwikkend. De strain wekt mentale euforie op met een stimulerende kick; geweldig voor sociale situaties of als je creatief aan de slag wilt.

Zaï Zaï (Perfect Tree) Feminized Product Informatie
Merk Perfect Tree
Ouders OZ Kush x Jet A
Genetica Indica/Sativa
Bloei soort Fotoperiode
Bloeitijd 9-10 weken
THC Hoog
Opbrengst Indoor Gemiddeld
Opbrengst Outdoor Gemiddeld
Sekse Feminized
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (1)
    (1)
    Bekijk alle reviews
    26/Dec/2023

    GAS
    this strain is pure gas! thumbs up

    K. S.
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Zaï Zaï (Perfect Tree) Feminized
Zaï Zaï (Perfect Tree) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.