Dynamighty Automatic (Amsterdam Genetics) Feminized

Dynamighty Automatic brengt het aroma en de kracht van een sativa perfect samen met de veerkracht en snelle bloeitijd van indica en ruderalis. Het betreft hier een compacte hybride die telers in slechts 75 dagen beloont met dichte en krachtige toppen met aardse en benzine-achtige aroma's.

flag US
Dit artikel is niet beschikbaar in jouw land
Het spijt ons, dit product is momenteel niet beschikbaar voor verzending naar jouw land. Kom later terug om te zien of het in de toekomst wel mogelijk is.
  • Meer informatie
  • Reviews (0)
  • Vragen (0)
  • Restricties
  • Video (0)
Meer informatie

Amsterdam Genetics - Dynamighty Automatic: opbeurende stressvrije autoflowering sativa-zaden

Dynamighty Automatic is een hybride met genen van Cannabis ruderalis, AK-OG Kush en Choco Diesel. Ze is hiermee een uitgebalanceerde en snel bloeiende sativa-dominante soort die supergemakkelijk te telen is en uitzonderlijke opbrengsten oplevert!

De sativa-genen van Dynamighty Automatic schijnen door in haar levendige kleuren, langwerpige toppen en heerlijke aroma. Tegelijkertijd helpen de ruderalis- en indica-genen om enkele lastige aspecten van het telen van sativa's te compenseren. Het gaat dan vooral om de hoogte, lange bloeitijd en lage stresstolerantie van sativa strains. De planten blijven mooi compact, wat betekent dat ze gemakkelijk binnen kunnen worden gekweekt, en hebben slechts 75 dagen nodig van ontkieming tot oogst. Het beste van alles is dat Dynamighty Auto superweinig onderhoud vereist en niet veel meer nodig heeft dan goede grond en voldoende licht om binnen tot 450g/m² aan toppen van topkwaliteit te produceren.

Als het eenmaal oogsttijd is, zit Dynamighty Automatic vol met lange, zware toppen met grote, heldergroene kelken en vuurrode stampers. Haar aroma is supercomplex dankzij haar hoge concentratie exotische terpenen. Je zult een scherpe, aardse kick opmerken met vleugjes hop en duidelijke tonen van benzine, afgewerkt met geuren van rijke chocolade. De smaken zijn al net zo geweldig, en de high bestaat uit cerebrale euforie die overgaat in gelukkigmakende effecten die je vermogen om je te concentreren of productief te blijven niet hinderen. Kortom, als je op zoek bent naar een autoflower die grote opbrengsten en een klassieke, gebalanceerde sativahigh biedt, zoek dan niet verder.

Dynamighty Automatic (Amsterdam Genetics) Feminized Product Informatie
Merk Amsterdam Genetics
Ouders AK-OG Kush x Chocolate Diesel x Ruderalis
Genetica 30% Indica / 70% Sativa
Bloei soort Autoflowering
Bloeitijd 10-11 weken
THC 20%
CBD 0-1%
Opbrengst Indoor Tot 450g/m²
Sekse Feminized
Beschikbaar Als Feminized Zaden
*Gespecificeerd door de breeder wanneer geteeld onder ideale omstandigheden.
Reviews (0)
    Er zijn nog geen reviews geplaatst
    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt gekocht
Vragen (0)

Geen vragen van klanten op dit moment

Stel een vraag
0/1000
Verberg formulier
Beperkingen

Houd er rekening mee dat als je land niet op onze algemene verzendlijst staat, we er geen artikelen van onze website naar kunnen verzenden. Bekijk hier de lijst voor meer informatie: Bestellen & Verzenden

Video (0)
Er zijn nog geen video’s voor dit product.
Dynamighty Automatic (Amsterdam Genetics) Feminized
Dynamighty Automatic (Amsterdam Genetics) Feminized
Je bezoekt onze Nederlandse website.